Çözüldü✓ RX 7600 için PSU önerisi

Ardasan

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
4000
Arkadaşlar ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum. psumunda riskli olduğunu söylüyorlar iyi bir psu önerebilir misiniz?. şimdiden teşekkürler.
Şuanki bilgisayar özelliklerim şu şekilde:
GTX 1650 4 GB ekran kartı.
i5 10400F işlemci.
16 GB RAM.
500GB M.2 SSD.
Rampage X-horse 650W 80Plus Bronze (bu güç kaynağı oluyor sanırım).
Anakart B460M-A Pro (MS-7C88).

O güç kaynağını 2 yıldan fazla kullandım. Bir sorun yaşamadım. Şans işi biraz. Tereddüt etmek normal olabilir ama öcü gibi de davranmamak lazım.

hocam ben 5 yıl kullandım ama nerde görsem değiştir. diyorlar bende anlamadım yapay zeka bile değiştir diyor.
O güç kaynağını 2 yıldan fazla kullandım. Bir sorun yaşamadım. Şans işi biraz. Tereddüt etmek normal olabilir ama öcü gibi de davranmamak lazım.

sen düşün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

değiştirmesem çok işime gelir belki 5 6 bin tl gidecek

hocam ben 5 yıl kullandım ama nerde görsem değiştir. diyorlar bende anlamadım yapay zeka bile değiştir diyor.

sen düşün.

değiştirmesem çok işime gelir belki 5 6 bin tl gidecek
5-6 bin gitmez. Nasıl bir güç kaynağı almayı düşünüyorsun ki öyle fiyat yazıyorsun? 2k ya da alırsın orta halli bir güç kaynağı.

vatana baktım bide e gold mold olsun diyordu yapay zeka anlamadığım için ona sordum ondan yüksek olabilir.
5-6 bin gitmez. Nasıl bir güç kaynağı almayı düşünüyorsun ki öyle fiyat yazıyorsun? 2k ya da alırsın orta halli bir güç kaynağı.

sağolun

Geri