Rx 7600 intel i3 13100f li hazır sistem alınır mı

tek kanal 3200mhz cl22 ram nedir ya, nerden bulmuşlar :D aylık kenara atabileceğin bir tutar varsa aydan aya parça parça sistem toplamanı tavsiye ederim.

Overclock la cl düşürmem mümkün olur mu peki ailem sadece hazır sistem almama izin veriyor malesef

Overclock la cl düşürmem mümkün olur mu peki ailem sadece hazır sistem almama izin veriyor malesef
Hazır sistem de oem, garanti sorunu olsa parça parça ilgilenirler ve servisleri farklı her bir oem'in. Bonus, maximum varsa bu akşam gaming gecesinden bak derim.

Hazır sistem de oem, garanti sorunu olsa parça parça ilgilenirler ve servisleri farklı her bir oem'in. Bonus, maximum varsa bu akşam gaming gecesinden bak derim.
hocam sadece bu iki kartta mı oluyor indirimler ikiside yok bende malesef

bence bu sistem iyi olsa şimdiye kadar 50 kere biterdi. 2 haftadır duruyor.

bence bu sistem iyi olsa şimdiye kadar 50 kere biterdi. 2 haftadır duruyor.
bende öyle düşündümde bi sıkıntı göremedim parçalarda (ram dışında) rx7600 da benim ihtaycımı karşılıyor ki vatana bilgisayar'ın kasası dolandırıcılık olabileceğini pek sanmıyorum

bende öyle düşündümde bi sıkıntı göremedim parçalarda (ram dışında) rx7600 da benim ihtaycımı karşılıyor ki vatana bilgisayar'ın kasası dolandırıcılık olabileceğini pek sanmıyorum
dolandırıcılık ile bi alakası yokki onu nereden çıkardın :) yani genele baktığımızda sistem insanlar tarafından tercih edilmemiş diyorum. yoksa şimdiye kadar tükenirdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,937
Üyeler
183,920
Son üye
doganylmm
Geri