- Konu Sahibi Konu Sahibi
her cevaba bi ekran kartı modeli yükseliyorRTX 4060 ideal bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
işlemcinin karşılayabildiği maximum ekran kartını almak istiyorum
her cevaba bi ekran kartı modeli yükseliyorRTX 4060 ideal bence.
Başlıktaki 3 karttan 7600 bir tık daha iyi uygun kampanya vs bulabilirsen alınabilir ama benim gözümde 11k lık bir kart değil geçmiş aylarda inventus kampanyasında 7300 TL ye almıştım full overclock şeklinde kullanıyorum rx6700 performansında şuanda tavsiyem sana 2. ele sıcak bakıyorsan 6-7 bin tl civarı 3060ti olur.her cevaba bi ekran kartı modeli yükseliyorhocam i5 11400f kaldırabilir mi onu ? dediğim gibi oyunlarda drop yemek istemiyorum
imzadaki sistemle darboğaz yemiyorumArkadaşlar merhaba. i5 11400f işlemci var. ekran kartı güncellemek istiyorum. fiyat/performans olarak amd ler daha cazip fakat wattman hatası hala veriyormuş.darboğaz hesaplama sitesinde rx 7600 yok denecek kadar az yapıyor gibi görünüyor fakat pek güvenilir sonuçlar değil galiba. bu işlemciye darboğaz yapmayacak şekilde hangi ekran kartını tercih etmeliyim ? teşekkürler.
6650xt yi rahat besler 3060ti cuk olurArkadaşlar merhaba. i5 11400f işlemci var. ekran kartı güncellemek istiyorum. fiyat/performans olarak amd ler daha cazip fakat wattman hatası hala veriyormuş.darboğaz hesaplama sitesinde rx 7600 yok denecek kadar az yapıyor gibi görünüyor fakat pek güvenilir sonuçlar değil galiba. bu işlemciye darboğaz yapmayacak şekilde hangi ekran kartını tercih etmeliyim ? teşekkürler.
Kaldırır aşırı güçlü bir kart değil 4060.her cevaba bi ekran kartı modeli yükseliyorhocam i5 11400f kaldırabilir mi onu ? dediğim gibi oyunlarda drop yemek istemiyorum