Neler Yeni

RX 7700 XT & R5 5600 Bazı oyunlarda darboğaz yapıyor

goberzerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Selman
RX 7700 XT ekran kartımı R5 5600 ile OC aktif şekilde kullanıyorum. Çoğu oyunda problem yok ancak bazı oyunlarda aşağıda ki görselde olduğu gibi düşük ekran kartı kullanımı oluyor. Bu sistem parçaları ile darboğaz olabileceğini biliyorum ama beklediğimin üzerinde bir darboğaz mevcut bu yüzden acaba atladığım bir ayar veya konu mu var merak ediyorum bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Asrock B450m-hdv r4.0 Anakart
16 GB Ram
500 GB m2 SSD

Ekran Görüntüsü (28).png

Ghosty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
yavuz gonzalez
Hangi oyunlardan bahsediyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Sefa Ozan Kalaycı
çözünürlük nedir acaba?

Ghosty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
yavuz gonzalez
İmkanın varsa valorant veya pubg'de dene. Oyunda saliselik donmalar oluyorsa işlemci besleyemediği için oluyodur tek çare işlemci yükseltmek

goberzerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Selman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çözünürlük nedir acaba?
1080p, çoğu kaynakta 2k ile darboğaz olmaz diyor ama şu an yükseltme yapma şansım yok. Darboğaz olacağını biliyordum zaten sadece beklentimin üzerinde gibi geliyor bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

İmkanın varsa valorant veya PUBG'de dene. Oyunda saliselik donmalar oluyorsa işlemci besleyemediği için oluyodur tek çare işlemci yükseltmek
Çoğu oyunda yapmıyor zaten, yaptığı oyunlarda da beklentimin üzerinde bir darboğaz var gibi geldi o yüzden sormak istedim

omer.ylgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ömer
1080p, çoğu kaynakta 2k ile darboğaz olmaz diyor ama şu an yükseltme yapma şansım yok. Darboğaz olacağını biliyordum zaten sadece beklentimin üzerinde gibi geliyor bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoğu oyunda yapmıyor zaten, yaptığı oyunlarda da beklentimin üzerinde bir darboğaz var gibi geldi o yüzden sormak istedim
Hocam r5 5600üm var 7700xt düşünüyordum 1080p kullanmak için. Sorunu çözebildiniz mi acaba gözle görülür darboğaz mevcut mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,700
Üyeler
169,760
Son üye
Trizmo
Top Bottom