RX 7700 XT sistemde RDR 2 bütün VRAM'i kullanıyor

ephei

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar, şu an RDR 2 oynuyorum RX 7700 XT kullanıyorum 12 GB VRAM var ve oyun 12015 MB VRAM kullanıyor.

Merhaba arkadaşlar, şu an RDR 2 oynuyorum RX 7700 XT kullanıyorum 12 GB VRAM var ve oyun 12015 MB VRAM kullanıyor.
hangi ayarlarda oynuyorsun? rdr2 en fazla 6gb falan kullanir bildigim kadariyla

hayır hocam msaa açık değil api ile alakalı olabilir mi? vulkan kullanıyorum
pek sanmiyorum ama yinede directx ile deneyin ama bi tuhaflik var rdr2 de 12gb vram kullanimi icin 8k ultrada oynamaniz gerek

pek sanmiyorum ama yinede directx ile deneyin ama bi tuhaflik var rdr2 de 12gb vram kullanimi icin 8k ultrada oynamaniz gerek
deneyeceğim hocam olmazsa söylerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam dx12 yaptım ayarları değiştirdim şuan bie sorun yok gibi 5 gb kullanıyor ama ilerleyen zamanda olursa söylerim

Son düzenleme:
deneyeceğim hocam olmazsa söylerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam dx12 yaptım ayarları değiştirdim şuan bie sorun yok gibi 5 gb kullanıyor ama ilerleyen zamanda olursa söylerim
tamamdir

AMD ekran kartlarında Vulkan ile RDR 2 oynarken Vram kullanımı arşa çıkıyor. Uzun zamandır bu böyle. Bilinen bir sorun bu.

Sırf kendim belki 30 kere sorun bildirdim ama halen tam bir çözüm yok. DX12 ile oynamak tek çözüm.

AMD ekran kartlarında Vulkan ile RDR 2 oynarken Vram kullanımı arşa çıkıyor. Uzun zamandır bu böyle. Bilinen bir sorun bu.

Sırf kendim belki 30 kere sorun bildirdim ama halen tam bir çözüm yok. DX12 ile oynamak tek çözüm.
haklısınız hocam. bence yüksek performans vermek için yapıyor bunu. dx12 geçince oyun akicilasti fps yukseldi az da olsa şuan vram kullanımı 5300'ü geçmedi. ama anlık droplar yaşanıyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,711
Üyeler
174,422
Son üye
lalduin
Geri