arkadaşlarım kartları 45-50 derece arasında çalışıyor kasamın sirkülasyonu ile sorun olabilir mi hocamNormal, sorun yok.
Olamaz ayrıc kartın boşta değil, %16 kullanımda olduğu görülüyor.arkadaşlarım kartları 45-50 derece arasında çalışıyor kasamın sirkülasyonu ile sorun olabilir mi hocam
Rdr ultra ayarlarda sıcaklığı 70i geçmiyor hotspot 92 falan hocamBenchte ne görüyor oyunda ne görüyor o önemli boştaki sıcaklıkla bir yere varılmaz.
Normal o zaman. Hotspot biraz yüksekmiş ortalama sıcaklığa göre normalde +15-20 olur +22 de makul bence.Rdr ultra ayarlarda sıcaklığı 70i geçmiyor hotspot 92 falan hocam
Steam Dc Spotify falan etkiler miOlamaz ayrıc kartın boşta değil, %16 kullanımda olduğu görülüyor.
53 derece sıcaklık ve 60 derece hotspot gayet normal.
Tamam sağolun hocamNormal o zaman. Hotspot biraz yüksekmiş ortalama sıcaklığa göre normalde +15-20 olur +22 de makul bence.
Çok iyi. Gerçi çok iyi biraz abartı olur modeli vb de önemlisistemi alalı 5 ay oldu bu sıcaklık boşta normal mi
Fanlar kaç rpmle dönüyor hocamÇok iyi. Gerçi çok iyi biraz abartı olur modeli vb de önemli
Alıntıyı görüntüle
Şu an stardew valley oynuyorum yani hafif te olsa yükse 44 derece , boşta 39-38'e düşüyor fan açmıyor eğer kasanın hava akışı çok iyi değilse değerlerin fena değil ama önemli olan yükte ne olduğu.
Dönmüyor hocam fan açmıyor bu derecelerde.Fanlar kaç rpmle dönüyor hocam
Kartınız benle aynı mı benim kartım boşta 80w çekiyorsda hocamDönmüyor hocam fan açmıyor bu derecelerde.
7800xt sapphire pulse hocam bizim oda buz gibi ve hatay da hava 5 derece şu an bunları da katalım ve kasamın hava akışı güzel.Kartınız benle aynı mı benim kartım boşta 80w çekiyorsda hocam