psu nedir?arkadaşlar her iki girişede taktım nereye takarsam diğer tarafta kırmızı ışık yanıyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz
Abo sorun belli oldugamepower flex 700 watt 80 plus gold
ne alakaAbo sorun belli oldu
eğer bunda sorun varsa diğer kasamda sharkon 650 watt psu su var onu da takabilirimAbo sorun belli oldu
PSU çok kaliteli değil gibi. Farklı PSU var ise denerseniz iyi oluryanında slı ready kablosuda var onuda takmalımıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne alaka
eğer bunda sorun varsa diğer kasamda sharkon 650 watt psu su var onu da takabilirim
Malesef hocam o sorun güç ile alakalı ve başka bir sorun olma ihtimali daha az.hocam bişiyle alakalı olabilir mi psu yu nasıl takıcağım of ya
hocam beslemiyor mudur psu la alakalı olsa zaten sistemdeki hiç bişey çalışmazdı sadece ekran kartı çalışmıyor sistemim freedos onla mı alakalı acabaMalesef hocam o sorun güç ile alakalı ve başka bir sorun olma ihtimali daha az.
Hocam diğer kabloyu takmiycakmisiniz o soketi süs olsun diyemi koymuşlarhocam beslemiyor mudur psu la alakalı olsa zaten sistemdeki hiç bişey çalışmazdı sadece ekran kartı çalışmıyor sistemim freedos onla mı alakalı acaba
böyle
hocam ben arkadaşıyım görüntülü yardım ediyorum o kabloyu takınca ışık yanmıyor fakat ekran kartı çalışmıyor sistem daha 0 freedos içinde windows olmadığı içinmi böyle ekran gelmiyor acaba ?Hocam diğer kabloyu takmiycakmisiniz o soketi süs olsun diyemi koymuşlar
.......hocam ben arkadaşıyım görüntülü yardım ediyorum o kabloyu takınca ışık yanmıyor fakat ekran kartı çalışmıyor sistem daha 0 freedos içinde windows olmadığı içinmi böyle ekran gelmiyor acaba ?