Radeon ayarlarını kontrol ettiniz mi? Otomatik seçili olması gerekliÜrün bu gün alındı kendi verilerinde 60 derece de fan açar 50 nin altında kapanır yazıyor fakat bende ki 50 derece de fan açıyor 40 dereceye düşene kadar fanları kapatmıyor bunun sebebi ne olabilir ?
Ekran kartında bios tuşu olur onu değiştirebilirsen dediğin gibi olabilir (pc kapalı iken yapın)Ürün bu gün alındı kendi verilerinde 60 derece de fan açar 50 nin altında kapanır yazıyor fakat bende ki 50 derece de fan açıyor 40 dereceye düşene kadar fanları kapatmıyor bunun sebebi ne olabilir ?
Oc tuşu var fakat ona hiç dokunmadım geldiği gibi taktımEkran kartında bios tuşu olur onu değiştirebilirsen dediğin gibi olabilir (pc kapalı iken yapın)
O olmazsa radeon software üzerinden fan ayarı yapınoc
Oc ayarında duruyorOc tuşu var fakat ona hiç dokunmadım geldiği gibi taktım
Pc kapatın o tuşu diğer tarafa çekin ve pc açıp deneyinOc tuşu var fakat ona hiç dokunmadım geldiği gibi taktım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oc ayarında duruyor
Verdikleri veriler sessiz bios moduna mı ait ? Böyle yaparsam eğer kartın clock hızlarında düşüş yaşayacağım çok etkiler miPc kapatın o tuşu diğer tarafa çekin ve pc açıp deneyin
Verdikleri değeri bilmiyorum. Deneyeceksin işte çok bir düşüş olmaz ama. Fan dediğiniz gibi olursa demek ki sessiz mod için yapılmış.Verdikleri veriler sessiz bios moduna mı ait ? Böyle yaparsam eğer kartın clock hızlarında düşüş yaşayacağım çok etkiler mi
Diyelim ki olmadı verdiği değerler tutmadı bu kart için sıkıntı bir durum mu iade ile uğraşmaya gerek olur mu kiVerdikleri değeri bilmiyorum. Deneyeceksin işte çok bir düşüş olmaz ama. Fan dediğiniz gibi olursa demek ki sessiz mod için yapılmış.
Olmadı eski bios'a alırsınız amd'den fan ayarı yaparsınız 60 derece de fan açar
Fan için iade etmeye gerek yok sorun da olmaz. Başka bir sorun yoksa kullan fan yüzdesini degistirebiliyorsun zatenDiyelim ki olmadı verdiği değerler tutmadı bu kart için sıkıntı bir durum mu iade ile uğraşmaya gerek olur mu ki