RX 7900 GRE hazır sistem alınır mı?

sizce böyle bir kasa mı almalıyım yoksa 4070super bir kasa mı?
4070 super den güçlü olan bir karta göre fazla ucuz bir fiyat, yanlış mı yazdılar acaba :unsure:

7500f + soğutucu eklenip alınabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4070 super den güçlü olan bir karta göre fazla ucuz bir fiyat, yanlış mı yazdılar acaba :unsure:
normal fiyat

sizce böyle bir kasa mı almalıyım yoksa 4070super bir kasa mı?
bu harbiden çok ilginç bir fiyat içinde seçili a620 anakart bile orta seviye 2 tane m2 slotu var. 40.000 e on numara özelleştirme yapılıyor. Bence kaçırma bunu görürlerse akşama kadar stokları yerler :D

7500f + soğutucu eklenip alınabilir

normal fiyat
hocam özelleştirmeler falan çok iyi bi bana mı kelepir geldi :D 41.000 e mükemmel sistem çıkıyor , 4070 super in başlangıç fiyatı zaten o. Yalnız 7500f için 1000 lira fark istiyorlar o biraz tat kaçırıyor , direk 7500f le gelse veya 200-300 lira fark olsa muazzam olurmuş.

https://www.incehesap.com/alys-silver-hazir-sistem-fiyati-50902/ bide böyle bir sistem var 2 si arasından birini seçecek olsan hangisini tercih edersin?
direk ilk attığını alırdım 7500f varken napıcan 13400f i :D

https://www.incehesap.com/alys-silver-hazir-sistem-fiyati-50902/ bide böyle bir sistem var 2 si arasından birini seçecek olsan hangisini tercih edersin?
özelleştirme bütçen ne senin için özelleştireyim

Son düzenleme:
Fiyat normal aceleniz yoksa kendiniz daha kaliteli bileşenlerle yakın fiyata toplayabilirsiniz.

direk ilk attığını alırdım 7500f varken napıcan 13400f i :D

özelleştirme bütçen ne senin için özelleştireyim
42k

üzerindeki ekran kartı kalitesi nasıldır arkadaşlar
bende ona takıldım powercolor diye markaya ne kadar güvenilir ki?

Gayet güzel fakat bütçe 40-41 olursa ssd ram işlemci değişim şart uzun ömürlü olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,036
Üyeler
192,601
Son üye
Tayik68
Geri