RX 7900 GRE RTX 50 SERİSİNDE HANGİ EKRAN KARTINA DENK OLUR?

Rolland

80+
Reaksiyon skoru
88
Arkadaşlar kısa vadede olmasa da yine de bir ekran kartı değişikliğine gitme düşüncem var Nvidia kart düşünüyorum RTX 50 serisi piyasaya tam olarak sürüldüğünde almak mantıklı mı eğer mantıklıysa benim kartım tahminen hangi Nvidia kartına denk olur hangi üst modeli tercih etmeliyim

5090-5080-5070 çıkacakmış yakın zamanda 5070 4090 gücündeyse 5060 o nun gücünde olabilir ama videolar beklenmeli daha iyi olur kimsenin o güçlü bu daha güçlü demesiyle hareket edilmemeli

Arkadaşlar kısa vadede olmasa da yine de bir ekran kartı değişikliğine gitme düşüncem var Nvidia kart düşünüyorum RTX 50 serisi piyasaya tam olarak sürüldüğünde almak mantıklı mı eğer mantıklıysa benim kartım tahminen hangi Nvidia kartına denk olur hangi üst modeli tercih etmeliyim
Belirsiz , 5070 e 4090 performansı falan veriyor diyorlar ortalık karıştı :D Performans testlerini bekle.

Test videoları çıkana kadar bunu bilemeyiz ama 5060 falan olur herhalde çünkü 5070 in bile 4090 dan güçlü olacağı söyleniyor

Belirsiz , 5070 e 4090 performansı falan veriyor diyorlar ortalık karıştı :D Performans testlerini bekle.
Yani mantıken 4070 Süper 3090Ti gücünde çıkmıştı gayet olası bişey

Bu dediğinin yanıtını şu an kimse veremez. Kartlar çıkar, benchmarkları yapılır ve gerçek hayatta değerleri görülür. Yoksa abartılı vaatler ile yola çıkılmaz. Bence beklemek gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,457
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri