Çözüldü✓ RX 7900xt nitro vs rtx 5070

Yeni teknolojiler: Nvidia
Fiyat:Nvidia fakat arada 1500tl fark var
Güç:Amd
Verimlilik:Amd
Render:Nvidia
Oyun perf:Amd

Senin dediklerine göre böyle oluyor hocam
Tam üstüne değindin hocam.

Yıl 2025 olmuş hala bu konuları tartışıyorsunuz. NVIDIA son noktayı koydu artık, AMD GPU'ları NVIDIA'ya rakip bile değil. Ekran kartı alınacakasa alınabilir tek bir üretici var o da NVIDIA'dır. AMD'yi GPU üreticisi olarak bile görmüyorum, gidip işlemci yapsınlar.

Yıl 2025 olmuş hala bu konuları tartışıyorsunuz. NVIDIA son noktayı koydu artık, AMD GPU'ları NVIDIA'ya rakip bile değil. Ekran kartı alınacakasa alınabilir tek bir üretici var o da NVIDIA'dır. AMD'yi GPU üreticisi olarak bile görmüyorum, gidip işlemci yapsınlar.
Yıl 2025 olmuş ama hâlâ teknolojiyi taraf tutarak tartışanlar var. AMD, RX 7900 XTX ve XT ile 4K oyunlarda RTX 4080’e kafa tutuyor, fiyat/performans olarak da çoğu zaman öne geçiyor. Üstelik 20 GB VRAM ile uzun vadede daha avantajlı. NVIDIA’nın güçlü olduğu yerler var evet; DLSS ve ray tracing’de öndeler. Ama bu, AMD’yi yok saymak demek değil. AMD olmasa bugün ekran kartı fiyatları bu kadar yüksek, rekabet bu kadar düşük olurdu. Kısacası, teknolojiye fanlıkla değil, veriyle, testle, mantıkla yaklaşılır. Gerisi sadece klavye gürültüsü.

Hala leş gibi gibi yazılım yapıyorlar 10 senedir zerre kadar ilerleme yok, zamanında az çekmedim.

Hala leş gibi gibi yazılım yapıyorlar 10 senedir zerre kadar ilerleme yok, zamanında az çekmedim.
10 yıl önceki tecrübeyle bugünü yorumlamak, teknolojiye kör bakmaktır. AMD’nin son yıllarda yazılım tarafında yaptığı gelişmeleri görmezden gelmek ya cahilliktir ya da inatçılık. Adrenalin yazılımı bugün kullanıcıya NVIDIA’nın sunduğundan çok daha kapsamlı kontrol, performans ayarı ve kayıt özellikleri sunuyor. Stabilite sorunları geçmişte kaldı, artık gerçeklere bakmak lazım, anılara değil hocam.

hd 5450 kullandım 15 yıllık kart hiç bir sorun yaşamadım yazılımdan dolayı sen yaşadın diye herkes yaşamadı genelleme yapma

Geri