Çözüldü✓ RX 7900xt nitro vs rtx 5070

Saf güç önemli ama bundan 3 yıl sonra teknolojisi olmayan kart çöp olacak
Teknoloji ilerlerken, bu kartın gücü şimdiden günümüzün oyunları ve yaklaşan AAA yapımlarını rahatça taşır. 3 yıl sonra da yeni nesil oyunlarla karşılaştırıldığında, hala güçlü kalacak. Kısacası: Eski teknoloji diye bir şey yok, güç her zaman işini görür.
+ Olarak Sana şöyle diyeyim: Sağlam bir temel inşa et, her zaman güçlü bir yapı kurarsın.

RTX 5070 = 4070 SUPER
7900 XT = 4070 Tİ SUPER

Saf güçte durum böyle gibi.

açıkçası yer yer 5070 7900xt yi oyunlarda geçiyor en ucuz 7900xt de 29 k olmuş az daha koyup 9070 xt alın

beyler herkes diyeceğini dedi genel olarak amd kartları her zaman oyunlar için daha iyi bir tercih olur cevap veren herkese teşekkür ederim:))

Saf güç önemli ama bundan 3 yıl sonra teknolojisi olmayan kart çöp olacak
hocam bir 2-3 nesil 1.5 nanometreye kadar sadece saf güç artar güç verimliliği azalır insanlar 30 40 50 serisindeki fps artışlarından memnun değil firmalar otomatikmen 1.5 nanometreye kadar kas gücü arttırımı yapmak zorunda çünkü müşteri memnun değil birde o zamana kadar 3gb bellek modülleri ucuzlarsa vram anlamındada çok ciddi artışlar olacak illa ki bir şekilde artması gerekiyor bunlar bir şekilde ha bugün ha yarın olacak şeyler nvidia yapay zeka kısmını içerik üreticisi kısmı içinde geliştiriyor 3 nanometreye teknoloji saf güç kadar gelişmeyecektir

arkadaşlar arkadaşlarımın ekran kartını test ettik birinde 7900xt nitro vardı diğerinde yeni alınmış yeni teknoloji rtx 5070 vardı ağırlıklı olarak fps oyunlarında test ettik fps'leri rx 7900xt nitro sağlam fps artışıyla rtx 5070 ekran kartını geçti yeni teknolojiler hani iyi oluyodu diye düşünmedim değil :D 7800xt ekran kartını da test ettik o da güzel bir fps verdi.
Benim bile 5070ti iade edip 7900xt alasim geliyor o derece iyi bir kart

Teknoloji ilerlerken, bu kartın gücü şimdiden günümüzün oyunları ve yaklaşan AAA yapımlarını rahatça taşır. 3 yıl sonra da yeni nesil oyunlarla karşılaştırıldığında, hala güçlü kalacak. Kısacası: Eski teknoloji diye bir şey yok, güç her zaman işini görür.
+ Olarak Sana şöyle diyeyim: Sağlam bir temel inşa et, her zaman güçlü bir yapı kurarsın.
Gta 6 çıktığında mfg olan kartlarla en iyi fpslerle oynayacaksın yapay zeka her zaman ileriye dönük
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim bile 5070ti iade edip 7900xt alasim geliyor o derece iyi bir kart
Abartma kral

arkadaşlar arkadaşlarımın ekran kartını test ettik birinde 7900xt nitro vardı diğerinde yeni alınmış yeni teknoloji rtx 5070 vardı ağırlıklı olarak fps oyunlarında test ettik fps'leri rx 7900xt nitro sağlam fps artışıyla rtx 5070 ekran kartını geçti yeni teknolojiler hani iyi oluyodu diye düşünmedim değil :D 7800xt ekran kartını da test ettik o da güzel bir fps verdi.
Ben anlamıyorum insanları teknoloji çağında yapay zeka çağında çıkan teknolojileri eleştirip hala saf güç istiyolar adamlar mis gibi teknoloji yapmış yapay zeka ile kare üretmek gibi yeni çıkmasına rağmen mis gibi çalışıyor ki git gide gelişir ve optimize olur büyük ihtimalle bırakın artık şu saf güç işini lütfen

Gta 6 çıktığında mfg olan kartlarla en iyi fpslerle oynayacaksın yapay zeka her zaman ileriye dönük
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abartma kral
GTA 6 çıktığında, hangi kartla en iyi FPS’i alacağımızı sadece yapay zeka değil, donanımın gerçek gücü belirleyecek. Teknoloji ilerlese de, şu anki güçlü kartlar, yeterli VRAM ve işlem gücüyle hala daha uzun süre dayanır. Yapay zeka gelecek oyunları optimize etse de, saf güç ve donanım kapasitesi her zaman performansı en üst seviyeye çıkaran faktör olur. 7900 XT gibi kartlar gelecekte bile rahatça yüksek FPS sunar, ama yapay zeka bir çözüm değil, sadece bir destek aracıdır. Kısacası, donanım, yazılımı hep geride bırakır.

Ben anlamıyorum insanları teknoloji çağında yapay zeka çağında çıkan teknolojileri eleştirip hala saf güç istiyolar adamlar mis gibi teknoloji yapmış yapay zeka ile kare üretmek gibi yeni çıkmasına rağmen mis gibi çalışıyor ki git gide gelişir ve optimize olur büyük ihtimalle bırakın artık şu saf güç işini lütfen
Sen bu teknolojiyi 60fps üzeri aldığın şekilde sağlıklı kullanabiliyorsun 60fps altında o teknolojilerinin yarattığı sorun gayette belli oluyor aynı kartları revize edip edip sunuyorlar başka bir açıklaması yok
O bahsettiğin teknolojilerin hepsi sistemin gecikmesini arttırıyor mouse hareketi yaparken bile gecikme olduğu fark ediliyor.

Sen bu teknolojiyi 60fps üzeri aldığın şekilde sağlıklı kullanabiliyorsun 60fps altında o teknolojilerinin yarattığı sorun gayette belli oluyor aynı kartları revize edip edip sunuyorlar başka bir açıklaması yok
O bahsettiğin teknolojilerin hepsi sistemin gecikmesini arttırıyor mouse hareketi yaparken bile gecikme olduğu fark ediliyor.
Bunu kaç defa söyleyeceğiz, lakin anlamazlar hocam. :)

1-zaten kart 2k odaklı bir kart ve her oyunda saf güçlede 60fps alıyor bu kartı gidip de 4k da kullanmayın zaten gücü belli vram kapasitesi belli
2-Gecikmesini arttırıyor evet ama bi zeki biz değiliz adamlar koskoca nvidia onun içinde reflex 2 var ki o da mis gibi çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,531
Üyeler
174,388
Son üye
volkie1912
Geri