Rx 9060 XT 16 gb mı rtx 5060 ti 16 gb mı

5090 veya 5060 fark etmiyor, hepsinde teknoloji aynı çalışıyor, ayrıca ben kendim mfg kullandığım için biliyorumda yazıyorum. bana gtx ekran kartı kullanıyor diyerek alay etmen komik
Şaka yapıyor olmalısın sen demesen bilmeyecektik yahu bu arada fsr4 ile dlss 4 arasında fark yok sen fanboy luk tam gaz devam

Şaka yapıyor olmalısın sen demesen bilmeyecektik yahu bu arada fsr4 ile dlss 4 arasında fark yok sen fanboy luk tam gaz devam
adamda 5090 var diyerek başta laf atiyorsun, sonrada sen demesen bilmeyecektik diyorsun. haklısın ben soylemesem 5090 disinda mfg acinca 100ms gecikme ekliyor sanmaya devam edicektin heralde. o linkini attığım kanalin videolarını izle biraz gör bakalım amd tarafında kaç oyunda fsr4 acabiliyorsun, bir de nvidia tarafında kac oyunda dlss4 açıyorsun sorunsuz şekilde

adamda 5090 var diyerek başta laf atiyorsun, sonrada sen demesen bilmeyecektik diyorsun. haklısın ben soylemesem 5090 disinda mfg acinca 100ms gecikme ekliyor sanmaya devam edicektin heralde. o linkini attığım kanalin videolarını izle biraz gör bakalım amd tarafında kaç oyunda fsr4 acabiliyorsun, bir de nvidia tarafında kac oyunda dlss4 açıyorsun sorunsuz şekilde
Daha başta ironi yaptığımı Bile anlamamışsın ben sana ne anlatayım da anlayacaksın 😂

9060xt da iyi fiyat olarak fps olarak 5060 ti bi tık daga iyiydi ama amd son driverla birebir eşit oldu denebilir 9060xt öneririm

9060xt da iyi fiyat olarak fps olarak 5060 ti bi tık daga iyiydi ama amd son driverla birebir eşit oldu denebilir 9060xt öneririm
o driver updatesi meselesi başlı başına yalan dolan. daha kart çıkmadan önce incelemeye gönderdikleri bozuk drivera göre fps artışı olmuş.
senin benim gibi son kullaniciya sunulan ilk ve son çıkan driverlar arasında pek bir fps artışı söz konusu değil ki zaten bu 9070xt için geçerli. 9060xtyi etkileyen bir durum yok

• Üzgün
Reaksiyonlar: VeV1
@Clusay @caganyy arkadaşlar lütfen uzatmayın konu dağılıyor. Anlıyorum sizi ama özel konuşmalarınızı mesaj üzerinden yürütün lütfen :') :peeposad: :peepokalp:

o driver updatesi meselesi başlı başına yalan dolan. daha kart çıkmadan önce incelemeye gönderdikleri bozuk drivera göre fps artışı olmuş.
senin benim gibi son kullaniciya sunulan ilk ve son çıkan driverlar arasında pek bir fps artışı söz konusu değil ki zaten bu 9070xt için geçerli. 9060xtyi etkileyen bir durum yok
9060xtyi etkileyen durum yok derken? Dostum internetten baktığım videolara göre söylemiyorum arkadaşım kartı yakın zaanmda aldı kendi deneyimine göre iyileştiğini anlattı

9060xtyi etkileyen durum yok derken? Dostum internetten baktığım videolara göre söylemiyorum arkadaşım kartı yakın zaanmda aldı kendi deneyimine göre iyileştiğini anlattı
canlı test yapıp en ufak detayına kadar paylaşan videoya güvenmeyelim ama senin arkadaşının deneyiminin iyileştiğini soylemesine anında inanalım öyle mi

Çok ilginçsiniz ya, trilyon dolarlık firmalar için üslup bozup birbirinizle kırıcı şekilde konuşuyorsunuz, üstüne de takım tutar gibi yok şu firma bunu yaparken diğeri kısa donla geziyodu falan, gören babanızın şirketi sanıcak ya da firmanın sizin onu savunmanıza ihtiyacı var falan diye düşünücek.

Her iki tarafın da haklı olduğu konular var, AMD çok güzel ve hızlı ilerledi, fiyat performans olarak Nvidia dan önde, bu tercih edicek olan için gayet de yeterli bir tercih sebebi.
Nvidia da bütün yeniliklerin öncüsü, evet AMD onların yaptığı yenilikleri geriden gelip aynısını yapmaya çalışıyor. Nvidia olmasaydı GPU teknolojileri bu kadar ilerlemeyecekti. Ve MFG yerine göre güzel bir teknolojidir, ileride daha da geliştiriliceğine inanıyorum. DLSS4 desteği oyunlarda daha yaygın. Ve Nvidia'nın amiral kartlarının (4090, 5090) performanslarnın yanına bile yaklaşamıyor şuan AMD.

Iki tarafın da artıları eksileri var, gerek fiyat olarak gerek performans olarak. Bırakın artık trilyon dolarlarla oynayan iki kuzen CEO nun avukatlığını yapmayı :) Konuda geçen modellere göre önerinizi, kıyaslamanızı yapın geçin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,501
Üyeler
183,440
Son üye
zfrbbcn
Geri