marasal 80+ Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 106 Reaksiyon skoru 29 27 Aralık 2025 #1 Bütçe 19000 Selamlar yeni kasa toplayacağım hangi markayı tercih etmeliyim fiyatları aynı sapphire ekran kartında insanların sorun yasadıklarını okudum ama sopruluğunu bilmiyorum bilgili biri varsa yardımcı olabilir mi acaba ?
Selamlar yeni kasa toplayacağım hangi markayı tercih etmeliyim fiyatları aynı sapphire ekran kartında insanların sorun yasadıklarını okudum ama sopruluğunu bilmiyorum bilgili biri varsa yardımcı olabilir mi acaba ?
B bud4nE 80+ Bronze Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 643 Reaksiyon skoru 392 27 Aralık 2025 #2 Markanın alt bilgisini de paylaşırsanız daha iyi cevaplar alabilirsiniz. Örneğin Powercolor hellhound ya da Sapphire Nitro gibi.
Markanın alt bilgisini de paylaşırsanız daha iyi cevaplar alabilirsiniz. Örneğin Powercolor hellhound ya da Sapphire Nitro gibi.
marasal 80+ Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 106 Reaksiyon skoru 29 27 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 bud4nE yazmış: Markanın alt bilgisini de paylaşırsanız daha iyi cevaplar alabilirsiniz. Örneğin Powercolor hellhound ya da Sapphire Nitro gibi. Devamı için tıklayın... kusura bakmayın hocam çok bilmiyorum kartlar bu ikisi Ekler IMG_2790.webp 156.7 KB · Hit: 19
bud4nE yazmış: Markanın alt bilgisini de paylaşırsanız daha iyi cevaplar alabilirsiniz. Örneğin Powercolor hellhound ya da Sapphire Nitro gibi. Devamı için tıklayın... kusura bakmayın hocam çok bilmiyorum kartlar bu ikisi