RX 9060 XT Kullanıcı Yorumları, Görüşleri, Deneyimleri?

en leş videolarımdan biriydi o kulaklık mikrofonuyla hazırlamıştım :D

LF360 PRO fena bir şey ya. arctic göndermeseydi ikinci el malum sarı sitede deli dana gibi aranıyordum kıyasa eklemek için iyi denk geldi :D
Valla benim çok işime yaramıştı, doğru dürüst video yoktu o dönem kafayı yedirtmişti bana, çok iyi denk gelmişti videonuz :D

2 tane sistem toplama rehberi yapacağım. soğutucu kıyas videosunda bahsettiğim gibi, firmalar bize ekran kartı işlemci vs vs göndermiyor. bizzat sıfır veya ikinci el alıp içerik üretmek zorunda kalıyoruz. bu yüzden kullanıcı deneyimlerine göre hareket etmek en mantıklı durum. 9070 segmentinde çoğu kişi memnun, ama ben bi tur 9060xt tarafına kelkiniyorum. Kullanıcı deneyimlerine göre de sistem toplama rehberine ekleyeceğim yada direk eleyeceğim.
Normalde konuyu görünce “yazılanları okurum” diye konu takibi atmıştım. Arkadaşlar siz olduğunuzu belirtince fark ettim. Reis, incelemelerin çok iyi. İlk defa AJAZZ AJ159 Apex videonu izlemiştim; bu ürünün en detaylı incelemesini siz yapmıştınız.

Bu aralar sık sattığımız bir ürün Ancak Vram sıcaklıklarından dolayı çok şikayet alıyoruz Onun dışında problem yok.
Biraz konu dışı olacak ama çok merak ettiğimden soruyorum: 9080 XT hakkında 2-3 ay konu açmıştınız hocam, yeni bir haber var mı? Tahmini çıkış fiyatı, ne zaman çıkıcak gibi gibi. Son zamanlarda hiç düzgün haber veya sızıntı yok.

Biraz konu dışı olacak ama çok merak ettiğimden soruyorum: 9080 XT hakkında 2-3 ay konu açmıştınız hocam, yeni bir haber var mı? Tahmini çıkış fiyatı, ne zaman çıkıcak gibi gibi. Son zamanlarda hiç düzgün haber veya sızıntı yok.
O konuda AMD nin büyük yaptırımları sebebi ile biraz susturuldu Haber kaynakları ancak Ön siparişleri geçildi ödemeler yapıldı yola çıktığı vakit haber vericem.

Biliyorsunuz Nvidia tarafı fiyatlandırma konusunda dizginlenemeyen uçan kaçan durumda ve Amd tarafında 9060 XT ekran kartıyla ve agresif fiyat politikasıyla (Güncel Vatan Fiyatı:13.259TL) dövüşmeye çalışıyor. Merak ettiğim konu, 9060 XT (8 ve 16gb) kullanıcıları ne düşünüyor? Memnunlar mı? Verdikleri parayı sonuna kadar hakettiğini düşünüyorlar mı? Kendi fiyat skalasına göre tavsiye ederler mi? Deneyimlediğiniz süre içinde olumlu olumsuz yönleri nelerdir? Sevdiğiniz özellikleri veya nefret ettiğiniz durumlar nelerdir? gibi gibi gibi konuları paylaşabilir misiniz?
5060 fiyatına (düz hali bu arada) 9060xt modelleri bulunabiliyorken AMD de kendini toparlamış düzeltmişken hala da gidip giriş seviye de başka kart almanın saçmalık olduğunu düşünmekteyim. (yt den uzun zamandır takip ediyorum seviliyorsun)

5060 fiyatına (düz hali bu arada) 9060xt modelleri bulunabiliyorken AMD de kendini toparlamış düzeltmişken hala da gidip giriş seviye de başka kart almanın saçmalık olduğunu düşünmekteyim. (yt den uzun zamandır takip ediyorum seviliyorsun)
hatta rtx 5050lerle kafa kafaya bile kalıyor. 9060xt ciddi sağlam dövüşüyor fiyat konusunda

Hocam hala watmann hatası alıyorum...Yani bu nedir insan düşüne düşüne deli oluyor nvida öylemi birbirine uyumlu ama en alakasız parçaları tak yinede banamısın demiyor çökme olmuyor.Buarada watmann hatasınıda sadece cs go da alıyorum niyeyse bilmiyorum
çözebildiniz mi bendede 7800xt var aynı şekilde sadece cs2 de alıyorum hatayı

çözebildiniz mi bendede 7800xt var aynı şekilde sadece cs2 de alıyorum hatayı
wattman hatasının en büyük sebebi psudur eğer psu dandik iste normal bende 7800xt kullanıyorum nzxt c750 ile (aşırı da kaliteli bir psu değil) ona rağmen sorun yok.

Psu Msı mag A750gl pcıe5 750 w var bende ama

Orta kalite bir psu aldığın model sorunlu olabilir hani modeli kullanıyorsun ? wattman pek yazılımsal değil donanımsal bir sorun çünkü.

PSU önerebilir misin ben ekran kartından dır diye düşündüm ve forumlarda genellikle öyle gördüm o yüzden 5070 ti alacaktım AMD den kurtulayım dedim çünkü artık iyice sinir bozucu bir şey olmaya başladı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,951
Üyeler
184,246
Son üye
eczces
Geri