RX 9060 XT modelleri sıcaklık değerleri geldi!

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
571
Merhabalar
9060 XT modellerinin sıcaklık değerleri yavaştan gelmeye başladı. İlerleyen zamanlarda daha fazla model eklenecektir. Eklendikçe konuya eklemeye çalışacağım.
Performans olarak 5060 Ti ın ensesinde ancak 5060 fiyatına satıldığına şahit oldum.
İsteyen faydalansın. 18k ya ASUS Prime versiyonunu bulmayı başardım. Yük altında 49 derece ne paşam yuh!
1749129759377.webp

Herneyse sadete geleyim
1749129776362.webp

1749129780477.webp

Soğutma konusunda Nvidia dan beklediğim "istediğin modeli alabilirsin" olayı AMD den gelmesi şok etti.
Her model harika soğutma performansına sahip. Nitro+ ın diğerlerine nazaran sıcak olduğuna aldanmayın fazla güç çektiğinden öyle.
Bu şemadan yola çıkarak kişisel favorim XFX Swift oldu. Marka adı altında daha pahalıya satacaklarını düşünmüyorum + soğutma performansı da gayet iyi.
DİP NOT : Bu modellerin hepsi 3 fanlı. Piyasada iki fanlı modeller gördüm.

Sizin düşünceleriniz nedir?
İyi sosyaller.

EDİT 1 :
1749613393805.webp

2 fanlı Powercolor Reaper tercih etmeyin. 155w çekmesine rağmen soğutması iyi değil.

Son düzenleme:
gaming 49-59 derece aralığında çok iyi değerler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyatta 18-19k çok çok iyi

Merhabalar
9060 XT modellerinin sıcaklık değerleri yavaştan gelmeye başladı. İlerleyen zamanlarda daha fazla model eklenecektir. Eklendikçe konuya eklemeye çalışacağım.
Performans olarak 5060 Ti ın ensesinde ancak 5060 fiyatına satıldığına şahit oldum.
İsteyen faydalansın. 18k ya ASUS Prime versiyonunu bulmayı başardım. Yük altında 49 derece ne paşam yuh!
Alıntıyı görüntüle

Herneyse sadete geleyim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Soğutma konusunda Nvidia dan beklediğim "istediğin modeli alabilirsin" olayı AMD den gelmesi şok etti.
Her model harika soğutma performansına sahip. Nitro+ ın diğerlerine nazaran sıcak olduğuna aldanmayın fazla güç çektiğinden öyle.
Bu şemadan yola çıkarak kişisel favorim XFX Swift oldu. Marka adı altında daha pahalıya satacaklarını düşünmüyorum + soğutma performansı da gayet iyi.

İyi sosyaller.
fiyatı ve rt si dışında güzel kart fakat pahalı

4060 fiyatına yani 15-16k fiyatına beklenemz bu kart.belki 8 gb modeli alınabilir o fiyata.
2k daha eklenip 7800xt almak çok daha mantıklı olur %29'luk bir performans farkı var. 18k kabul edilebilir bir fiyat değil. nvidia tarafında ise 5060ti var.

2k daha eklenip 7800xt almak çok daha mantıklı olur %29'luk bir performans farkı var. 18k kabul edilebilir bir fiyat değil. nvidia tarafında ise 5060ti var.
bakalım bekleyelim görelim.satış rakamaları belirleyecektir 18k kabul edliebilir mi?

ben olsam asus almazdım üç fanlı olup da en düşük mhz sahip olup da en çok gürültü yapan kart olmuş.
aynen 10 derece fazla olsun rpm az olsun nitro olsun

Merhabalar
Alıntıyı görüntüle

Herneyse sadete geleyim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

İyi sosyaller.

EDİT 1 :
Alıntıyı görüntüle
2 fanlı Powercolor Reaper tercih etmeyin. 155w çekmesine rağmen soğutması iyi değil.
Bellek sicaklirada cok iyi ha fhfhfn

Beklenilenden bir tık pahalıya çıktı 16 gb bence alınır mı biraz düşündürüyor ama ihtiyaç varsa al geç fiyat pahalı geldiği için intel arc B580 aldım idareten.

Geri