sızıntı ve söylenenler bunlar kart çıkmadan kimse emin olamazEmin misin
Hayır 4080s den güçlü falan değil saçmalamayın4080 Super'den güçlü mü? Hani AMD artıks sadece giriş-orta segment kart yapiyordu?
Testlerde güçlü çıkıyor dostum. Şu anlık eldeki verilerle 4080 Süper'den 7900 XTX eşidi bir kart.Hayır 4080s den güçlü falan değil saçmalamayın
niye saçmalıcaz adamlar öyle yapmış kartı işte olan verileri söylüyoruzHayır 4080s den güçlü falan değil saçmalamayın
5070 ile aynı fiyattayken alınmaz hahaha.niye saçmalıcaz adamlar öyle yapmış kartı işte olan verileri söylüyoruz
sen almazsın ben alırım 425 dolara çıkarsa5070 ile aynı fiyattayken alınmaz hahaha.
400 dolara çıkarsa ekran kartı tutucusunu ben alcam söz ahahaha.sen almazsın ben alırım 400 dolara çıkarsa
çok komikmiş ahahaha. espiri ve ıq seviyen çok yukarda şakacı şey400 dolara çıkarsa ekran kartı tutucusunu ben alcam söz ahahaha.
Bende alırım okdr ucuza çıkarsa zaten f/p kovalıyorumsen almazsın ben alırım 425 dolara çıkarsa
o fiyatlarda çıkması lazım satabilmesi içinBende alırım okdr ucuza çıkarsa zaten f/p kovalıyorum