Rx 9070 xt bilgisayar toplama onerisi youtube videosu

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabii ki atabilirim kanka hemen atacağım kartı deneyip alacağımız için bir sıkıntı yok kutulu faturalı kart

kaldırılmış ilan
Attim gir bak

At da bi' bakayım ben de, kim bu satıcı :D

Muhtemelen buradan gören herkes orada mı arattı ne yaptıysa, korktu herhalde. :ROFLMAO:
Ben kimsenin kötülüğünü veya dolandirilmasini istemiyorum arkadaşlar sahibinden ilanıyla alakamda yok ama arkadaşı aradım kapora falan istemiyor gidip bakılır cebinden 12 lira çıkacağına 2 lira yol parası çıkar en fazla zaten
Numarasini imandan bakabilirsiniz benim kötü bir niyetim yok benim topladığım sistem budur daha iyisini yapabilirsiniz elbette yarın fiyatlar düşer daha iyisi alınır sadece etkinliğe katılmak istedim

Bunun donanım arşivinde videosu var açıp bakabilirsin
linkine budur hocam

az önce açılmıyordu yayından kaldırıldı diyordu, muhtemelen ilan sana ait düzenledin o arada. Banlanacaksın yakında
Ya kanka adam uşakta ben bursadayim niye milleti dolandırayim otobusteykwn videoyu gördüm kimseyi dolandırdigim da yok link orda bana ait değil ben sadece girdim nasıl daha uygun olur diye baktım aciklamamida yaptim

az önce açılmıyordu yayından kaldırıldı diyordu, muhtemelen ilan sana ait düzenledin o arada. Banlanacaksın yakında
Hatta ilanın yorumlar kısmında görebilirsin yorum attigimi ve kartın durumunu sorduğumu ben sadece herkesin uygun fiyata iyi bir sistem almasini isterim istersen ekran kartını burdan al kalan herseyi videodan al ama ben böyle yapardım

sen o anakartla 7200mhz stabil çalıştırabileceğini mi sanıyorsun o ramleri çocuk ad

sen o anakartla 7200mhz stabil çalıştırabileceğini mi sanıyorsun o ramleri çocuk adam
Seninle tartışmak istemiyorum daha çok çünkü boşa konuşuyor gibi hissediyorum

Hatta ilanın yorumlar kısmında görebilirsin yorum attigimi ve kartın durumunu sorduğumu ben sadece herkesin uygun fiyata iyi bir sistem almasini isterim istersen ekran kartını burdan al kalan herseyi videodan al ama ben böyle yapardım

Seninle tartışmak istemiyorum daha çok çünkü boşa konuşuyor gibi hissediyorum
kanka sıfır pc toplama konusuna ikinci el ürün atıp bide üste çıkmaya çalışıyorsun hadi işine, çok iyi teklifse sen al madem

Yanlışlıka bu ramleri satın alsa en az 3 konu açar Expo açılmıyor diye :d
bazılarının gerçekten basmıyor

kanka sıfır pc toplama konusuna ikinci el ürün atıp bide üste çıkmaya çalışıyorsun hadi işine, çok iyi teklifse sen al madem

bazılarının gerçekten basmıyor
Tamam kanka gidin daha iyisini getirin oturup konuşalım size açıklama yaptım ben böyle topladım diye insanları yargilamadan önce girip ne dediklerini tam okuyun sen ramlerde mhz değerinin fps etkilemedigini söyleyen bir insansın tartışmak istemiyorum dediğim gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,888
Üyeler
185,188
Son üye
asli_glu
Geri