ANYA
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 735
- Bütçe
- 6500
Nitro+ yada gigabyte ekran kartı almayı düşünüyorum bu yüzden hangi PSU da 12VHPWR var hangisinde yeterli sayıda pcie kablosu yok diye özellikle bakıyorum
www.teknobiyotik.com
resimlerde 2×8 pin pcie yazıyor açıklamada ise 4×8 pin pcie diyor hangisi doğru anlayamadım tier liste A tier olarak geçiyor ama odmde SANR olması pek güven vermedi en ucuz bulduğum bu almayı düşünüyorum eğer güzel psu varsa önerisi istiyorum CWT olursa güzel olur bütçe 6500 civarı
Raijintek Cratos Lite 1000W 80+ GOLD ATX 3.1 PCIe 5.1 Siyah Güç Kaynağı (0R30B00036) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }
resimlerde 2×8 pin pcie yazıyor açıklamada ise 4×8 pin pcie diyor hangisi doğru anlayamadım tier liste A tier olarak geçiyor ama odmde SANR olması pek güven vermedi en ucuz bulduğum bu almayı düşünüyorum eğer güzel psu varsa önerisi istiyorum CWT olursa güzel olur bütçe 6500 civarı