RX 9070 XT İçin PSU Önerisi

ANYA

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
735
Bütçe
6500
Nitro+ yada gigabyte ekran kartı almayı düşünüyorum bu yüzden hangi PSU da 12VHPWR var hangisinde yeterli sayıda pcie kablosu yok diye özellikle bakıyorum

resimlerde 2×8 pin pcie yazıyor açıklamada ise 4×8 pin pcie diyor hangisi doğru anlayamadım tier liste A tier olarak geçiyor ama odmde SANR olması pek güven vermedi en ucuz bulduğum bu almayı düşünüyorum eğer güzel psu varsa önerisi istiyorum CWT olursa güzel olur bütçe 6500 civarı

O fiyat bandında alacağın en iyi psu o senin attığın lite modeli normal modeline bütçe yetiyorken gidip lite alınmaz bende kullanıyorum 5kya almıştım kaliteli işini iyi yapıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
Lite değil de düz cratos daha iyi onu al bence ben de onu kullanıyorum nitro için.

• Beğen
Nitro+ yada gigabyte ekran kartı almayı düşünüyorum bu yüzden hangi PSU da 12VHPWR var hangisinde yeterli sayıda pcie kablosu yok diye özellikle bakıyorum

resimlerde 2×8 pin pcie yazıyor açıklamada ise 4×8 pin pcie diyor hangisi doğru anlayamadım tier liste A tier olarak geçiyor ama odmde SANR olması pek güven vermedi en ucuz bulduğum bu almayı düşünüyorum eğer güzel psu varsa önerisi istiyorum CWT olursa güzel olur bütçe 6500 civarı
4 adet PCI-e çıkışı var güç kaynağında. 2 tane tek kablo 2 tane daisy chain olduğundan o şekilde. Ayrıca bu Lite versiyonu. B tier. OEM'lerin bir önemi yok ünite iyi ve kroniksiz olduğu sürece.

özellikleri farkı yok sadece kabloları değil mi? onu umrumda değil.
Var tabii ki. Cratos lite iç bileşen anlamında daha düşük bir ünite. B tier dediğim gibi. Düz Cratos A tier.

• Beğen
özellikleri farkı yok sadece kabloları değil mi? onu umrumda değil.
o şekilde düşünüyorsan 2k'ya delta psu'lardan alabilirsin düzenli fiyatları düşüyor, çok farketmez sana

düz versiyon
Çok pahalanmış bir ayda Aynı Fiyata Aldığım PSU

bu olur gibi. SANR iyi bir üretici aslında neden güven vermedi ki ? raijintek cratos hep onlardan.

Çok pahalanmış bir ayda Aynı Fiyata Aldığım PSU
çok istediğim marka ama işte pahalı ne diyim :D saçma sapan zam yaptırıyor.

bu olur gibi. SANR iyi bir üretici aslında neden güven vermedi ki ? raijintek cratos hep onlardan.
spl diye tier listlerde C–F puan aralığında en fazla oemlerden SANR görünüyor A tier ise sadece cratos ve Enermax modelleri var
bu yüzden kafama takıldı o yüzden sormak istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,204
Üyeler
187,011
Son üye
dextermorgans
Geri