Bitti zaten36.9 çok be usta, 35K'ya her türlü gelir bu kart.
Bütçe varsa ben yükseltirdimbu kartı 7800X3D ve nzxt c750 bronze psu ile kullanmayı düşünüyorum psu yeterli midir yükseltmeli miyim
STOK BİTTİRX 9070 XT NITRO+ Vatan Stoklarda
SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
şu an 700w var bende, Dün 1000w corsair siparişi vermiştim hem ileriye de dönük olur diyerekten ama 850 normalde yeterli gelir.bu kartı 7800X3D ve nzxt c750 bronze psu ile kullanmayı düşünüyorum psu yeterli midir yükseltmeli miyim
PowerColor Reaper tam senlik o zamantakıntılı bir insan değilseniz serinin en düşük modelini alabilirsiniz kart ha 3-5 derece daha sıcak calışmış ha 1-2 fps daha fazla vermiş ne fark eder bu farklar için 6-7k fazla para vermeye gerek yok ha paran vardır sistemin beyazdır yada sıcaklığa tahammülün yoktur orası ayrı konu 30 bine satılanda aynı işi görüyor 37 bine satılanda aynı işi görüyor sonuçta bu kartlara tasma takıp sokakta gezdirmiyorsunuz ya ?
37 bin amd karta verenen aklından şüphe ederim. nvidia nın 6 sene önce getirdiği ai tabanlı yükseltmeyi şimdi getiriyor. ne olacagı belli değil oyunlarda doğru düzgün destek yok optimizasyon yok. ray tracing açarsın kartlar yamulur vs
ekran akrtı ihtiyacı olan 5070 fiyatının düşmesini beklesin hatta daha iyisi superleri beklesin.
Süper oldu fanboy eksikliği de tamamlandı konu da37 bin amd karta verenen aklından şüphe ederim. nvidia nın 6 sene önce getirdiği ai tabanlı yükseltmeyi şimdi getiriyor. ne olacagı belli değil oyunlarda doğru düzgün destek yok optimizasyon yok. ray tracing açarsın kartlar yamulur vs
ekran akrtı ihtiyacı olan 5070 fiyatının düşmesini beklesin hatta daha iyisi superleri beklesin.
5070 önerenin aklından şüphe ederim.37 bin amd karta verenen aklından şüphe ederim. nvidia nın 6 sene önce getirdiği ai tabanlı yükseltmeyi şimdi getiriyor. ne olacagı belli değil oyunlarda doğru düzgün destek yok optimizasyon yok. ray tracing açarsın kartlar yamulur vs
ekran kartına ihtiyacı olan 5070 fiyatının düşmesini beklesin hatta daha iyisi superleri beklesin.
her yerde satıldı konularını bulursanız ekran görüntülerine erişebilrisiniz xt yi hep 29-31 arası topladı milletNerde satıldı bu ürün 30k ya