O fiyat imkansız trye 50k olarak girer kart 400 dolar falan olucak.yabancılar ön sipariş etmeye başlamış bile muhtemelen biri ondan çıkarak böyle bir yorum yapmış fiyatı 1200 dolar olarak görmüştüm.
O fiyat imkansız trye 50k olarak girer kart 400 dolar falan olucak.yabancılar ön sipariş etmeye başlamış bile muhtemelen biri ondan çıkarak böyle bir yorum yapmış fiyatı 1200 dolar olarak görmüştüm.
eğer 400 dolar olursa 2 ay önce aldığım rx7800xt yi satar direkt çökerim vallaO fiyat imkansız trye 50k olarak girer kart 400 dolar falan olucak.
Bence öyle olucak AMD flagship kart üretmeye çalışmıyor bütçe dostu üretmeye çalışıyor.eğer 400 dolar olursa 2 ay önce aldığım rx7800xt yi satar direkt çökerim valla![]()
Bence öyle olucak AMD flagship kart üretmeye çalışmıyor bütçe dostu üretmeye çalışıyor.
Direk alırım ben deeğer 400 dolar olursa 2 ay önce aldığım rx7800xt yi satar direkt çökerim valla![]()
İnşallahUmarım 4070TI Superden ucuz olur
PC hocası kanalı bana çok yapmacık geliyor sizede öylemi, sponsor kaybetmemek için doğruları konuşmuyor. Taner abi tatlı adam ama düşüncem böyle malesef.
zaten 1 aydır bilinen birşeyi taner yenimi ögreniyor mesut çevik 1 ay önce söylemişti aynı şeyi
00:07 AMD'nin RX 9070 serisi ekran kartlarına ne oldu?