Egitimgorevlisi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 486
Arkadaşlar rtx 4070 super ekran kartından o kadar masraf edip 9070xtye geçtim. Ama memnun değilim anlam veremiyorum. Yani fps olarak performansı yüksek gibi görünüyor ama bi rtx 4070 super gibi iyi hissiyat vermiyor. Oyunda mouseu cevirince sanki hemen dönmüyor akmıyor gibi. Dayanamadım eski kartımı geri taktım. Çünkü emin olmak istedim. Eski kartı takınca rahatladım rtx 4070 super akıyor bildiğin stabil mis gibi. Hele elden ringte rtx açınca 9070xt kasılmalara baslıyordu 60fps verse bile hissiyatı kötüydü. 4070superde mis gibi fps düşse bile hissettirmiyor halen akıcı stabil bir sekilde oynayabiliyorsun.
Benim tecrübelerim bu şekilde.
Niye böyledir neden böyledir bilemedim. Sanki nvidia ve amd farkı gibi bir durum var arkadaş.
Not: 9070xt sapphire pulse modeli sıfır aldım sıcaklık değerleri gayet iyi vram sıcaklığını bile kontrol ettim.
Driveri güncel son çıkan iyi dedikleri driver.
Benim tecrübelerim bu şekilde.
Niye böyledir neden böyledir bilemedim. Sanki nvidia ve amd farkı gibi bir durum var arkadaş.
Not: 9070xt sapphire pulse modeli sıfır aldım sıcaklık değerleri gayet iyi vram sıcaklığını bile kontrol ettim.
Driveri güncel son çıkan iyi dedikleri driver.