Sarı sitede satmaya çalışma orası yamyam dolu, zaten satamazsınSatmaya çalışıyorum![]()
Sarı sitede satmaya çalışma orası yamyam dolu, zaten satamazsınSatmaya çalışıyorum![]()
Nasil saticam ki o zamanSarı sitede satmaya çalışma orası yamyam dolu, zaten satamazsın![]()
4 tane var suanbence zaten 3 tane ekran kartı aşırı
sahibinden güzel en son 3060 ti satmıştım 8250 en temiz satışlarım ordan oldu tavsiye ederim dolap tavsiye etmem 2 kere sattım hepsi sorunlu olduNasil saticam ki o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4 tane var suan![]()
Param guvende ile mi sattiniz?sahibinden güzel en son 3060 ti satmıştım 8250 en temiz satışlarım ordan oldu tavsiye ederim dolap tavsiye etmem 2 kere sattım hepsi sorunlu oldu
AMD kullanıyorsan her ayarı titizlikle yapacaksın doğru sürücüyü araştırıp onu kuracaksın kartın her şeyine dikkat edeceksin öyle Nvidia gibi tak çalıştır yaparsan performans alamazsın. Ben şahsen uğraşmaktan bıktım birdaha AMD almam.Arkadaşlar rtx 4070 super ekran kartından o kadar masraf edip 9070xtye geçtim. Ama memnun değilim anlam veremiyorum. Yani fps olarak performansı yüksek gibi görünüyor ama bi rtx 4070 super gibi iyi hissiyat vermiyor. Oyunda mouseu cevirince sanki hemen dönmüyor akmıyor gibi. Dayanamadım eski kartımı geri taktım. Çünkü emin olmak istedim. Eski kartı takınca rahatladım rtx 4070 super akıyor bildiğin stabil mis gibi. Hele elden ringte rtx açınca 9070xt kasılmalara baslıyordu 60fps verse bile hissiyatı kötüydü. 4070superde mis gibi fps düşse bile hissettirmiyor halen akıcı stabil bir sekilde oynayabiliyorsun.
Benim tecrübelerim bu şekilde.
Niye böyledir neden böyledir bilemedim. Sanki nvidia ve amd farkı gibi bir durum var arkadaş.
Not: 9070xt sapphire pulse modeli sıfır aldım sıcaklık değerleri gayet iyi vram sıcaklığını bile kontrol ettim.
Driveri güncel son çıkan iyi dedikleri driver.
Hahahahahahhs forumun IQ seviyesi ayakkabı numarasını geçmeyen AMD fanboylarının yorumlara kahkaha attım
Yok şu ayarı yaptın mı? yok oyunu yeniden kurdun mu? yok DDU ile sildin mi? yok darboğaz yapıyor, yok işlemci değişecek, yok PC yi dua ile açtın mı? yok PC yi 3 kere amuda kalkıp ardından şpagat pozisyonunda tek gözün kapalı eller arkada çenen ile açmayı denedin mi??
Klasik AMD ağır fanboy kafası illa kullanıcıda bir sorun vardır, becerememiştir, kullanmayı bilmiyordur hatta birazdan kamkaaa PSU yetersiz diyenler de gelir
Elinde hem 9070 XT Aorus hem de 3080 12GB Gaming OC olan biri olarak söylüyorum Nvidia her zaman daha stabil, sorunsuzdur.
Son 1-2 yılda donanımlarla tanışmış veletlerden akıl alma boşuna hatta ingilizcen varsa reddit den yardım al, TR forumları ağır AMD ci velet kaynıyor. AMD nin daha GPU üretmediği, piyasada ATI nin olduğu zamanlardan beri bu işlerin içindeyim ilk defa bu kadar vasıfsız AMD fanboy tayfa görüyorum, donanımları YouTube dan öğreniyorlar izleyerek sonra kullanan adamlara akıl veriyorlar hatta sen bilmiyon falan diyorlar![]()