RX 9070XT Ryzen 5 7500F Oyunlarda takılma sorunu

baktım hocam baktım dropları fark ettım ama msı after burnerda tablo acıp bakmak daha mantıklı olur eke bır foto boraktım ısaretledgım adımları takıp ederek aynı ayarları yapsanız bi
Dün gece konuya yazmıştım bu sefer kurarken driver only olarak kurdum dolayısıyla adrenalin yok şu an sistemde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baktım hocam baktım dropları fark ettım ama msı after burnerda tablo acıp bakmak daha mantıklı olur eke bır foto boraktım ısaretledgım adımları takıp ederek aynı ayarları yapsanız bi

yptıktan sonra 4k yı acabılıceksınız ama sımdı goruntu de bulanıklasma da olabılır sımdı en ıyısı cyberpunkda da denemek bence
Oyun ayarlarında baktım 4k ya alabiliyordum oyunu tam ekran şekilde aldım. Bu sefer droplar daha da fena hale geldi. 14 fps e iniyor bir anda.

Dün gece konuya yazmıştım bu sefer kurarken driver only olarak kurdum dolayısıyla adrenalin yok şu an sistemde

Oyun ayarlarında baktım 4k ya alabiliyordum oyunu tam ekran şekilde aldım. Bu sefer droplar daha da fena hale geldi. 14 fps e iniyor bir anda.
hocam aklıma tek gelen sey oyundan kaynaklı olması cyberpunk gordum orda ındırılmıs olarak onda da test edermısınız droplarda kaplamalarda falan sorun varmı

hocam aklıma tek gelen sey oyundan kaynaklı olması cyberpunk gordum orda ındırılmıs olarak onda da test edermısınız droplarda kaplamalarda falan sorun varmı
Cyberpunkta zaten çok olmuyordu. Ancak silent hill 2 de de aynı problem var. Onu indiremedim çünkü hesap satan birinden almıştım. Birden fazla cihazda açamıyorsun hesabı. Ama yine de bir test edeyim sistemi cyberpunkta.

4k test

Cyberpunkta zaten çok olmuyordu. Ancak silent hill 2 de de aynı problem var. Onu indiremedim çünkü hesap satan birinden almıştım. Birden fazla cihazda açamıyorsun hesabı. Ama yine de bir test edeyim sistemi cyberpunkta.

4k test
donus yaptılarmı hocam gamıng gen den

4k test
evet burda da drop gırıyor

Şimdi kontrol ettim maalesef ki herhangi bir dönüş yok. Telefonla da aramadım.
arayın hocam hatta bulundugnuz yerde subesı varsa subeye goturun dırek

evet burda da drop gırıyor

arayın hocam hatta bulundugnuz yerde subesı varsa subeye goturun dırek
Bildiğim kadarıyla işlemci kaynaklı olsa 4k da drop girmemesi gerekirdi darboğazla alakası yok bence.

kanka bence benim dedigim muhbbeti yap ekran kartını cıkart 5 dk git bi internet kafede oyunu hem adamların kendi kartıyla dene hemde sonrada kendi kartınla ddu ile temizliyp tekrar driver yükleyip dene senin kartı takınca takılmalar oluyorsa adamların kartında olmiyip ya kartta bir şey olabilir yada driverda sıkıntı olabilir eski driver ile de bi deneyip sonra bu dediğim muhabbeti yap bence

Bildiğim kadarıyla işlemci kaynaklı olsa 4k da drop girmemesi gerekirdi darboğazla alakası yok bence.

zaten yok onu unut ki bu oyunlar full ek kartı oyunları 1080p bile oynasan darboğaz ihtimali yok işlemcidede sıkıntı olma ihtimali cok cok dusuk diğerlerinin hepsinden daha düşük en aşınmayan ve bozulmayan parca islemci

kanka bence benim dedigim muhbbeti yap ekran kartını cıkart 5 dk git bi internet kafede oyunu hem adamların kendi kartıyla dene hemde sonrada kendi kartınla ddu ile temizliyp tekrar driver yükleyip dene senin kartı takınca takılmalar oluyorsa adamların kartında olmiyip ya kartta bir şey olabilir yada driverda sıkıntı olabilir eski driver ile de bi deneyip sonra bu dediğim muhabbeti yap bence

zaten yok onu unut ki bu oyunlar full ek kartı oyunları 1080p bile oynasan darboğaz ihtimali yok işlemcidede sıkıntı olma ihtimali cok cok dusuk diğerlerinin hepsinden daha düşük en aşınmayan ve bozulmayan parca islemci
Knk dediğin muhabbet mantıklı da mevzuyu açıklamak kabul ettirmek problem. Adamın mis gibi sistemi var iş yapıyor benim için sistemini mi bozacak hiç zannetmiyorum. Yoksa bana yarım saat uzaklıkta bir cafe var ejutsu diye orada 5080 li sistemler var. Gidip takabilsem anlarız da işte dediğim gibi kabul edeceklerini hiç zannetmiyorum.

Knk dediğin muhabbet mantıklı da mevzuyu açıklamak kabul ettirmek problem. Adamın mis gibi sistemi var iş yapıyor benim için sistemini mi bozacak hiç zannetmiyorum. Yoksa bana yarım saat uzaklıkta bir cafe var ejutsu diye orada 5080 li sistemler var. Gidip takabilsem anlarız da işte dediğim gibi kabul edeceklerini hiç zannetmiyorum.
benimki tanıdıktı böyle biraz daha boş kimse olmayan bir yere ama sistemi iyi olan yere götürsen okul saatlerinde 200 300. versen yaparlar bence dene babus yanında goturme git söyle ilk başta rica et kabul ederler bence ya

ama ekran kartım bozuk deme bozuk kart takarsan bizim sistemide yakarsın falan ayaklarına yatarlar hemen başka bir bahane uydur kanka sen işte şey falan de abi driver güncellemesi yapmadan kendi sistemime kuramıyorum iki dakika sizde güncellemeyi yapayım falan desen kabul ederler

ben ıslemcıyle alakalı bırsey demedım yüzde 50 ye kadar cıkıyor kullanımı o yuzden dedım
benimki tanıdıktı böyle biraz daha boş kimse olmayan bir yere ama sistemi iyi olan yere götürsen okul saatlerinde 200 300. versen yaparlar bence dene babus yanında goturme git söyle ilk başta rica et kabul ederler bence ya

ama ekran kartım bozuk deme bozuk kart takarsan bizim sistemide yakarsın falan ayaklarına yatarlar hemen başka bir bahane uydur kanka sen işte şey falan de abi driver güncellemesi yapmadan kendi sistemime kuramıyorum iki dakika sizde güncellemeyi yapayım falan desen kabul ederler
FPS sabitleyerek oyunları oyna sınırsızda olmasın Çipset driver AMD sitesinden direk çipset driver sekmesinden anakart çipsetini seçerek indirip kur mutlaka Ve mutlaka Hikayeli oyunlarda özellikle Görüntü kalitesini yüksekte tut Ekran kartına yüklen mümkün oldukça
Yom hocam expo kapatın yeterli birde öyle sistemi deneyin

Evet güncellemeleri paylaşmak istiyorum. Akşam saatlerinde tekrar driverları silip bir kez daha kurayım dedim. Güvenli modda başlattığım bilgisayarda ddu ile sürücüleri sildikten sonra güvenli modu kapatıp amd nin sitesinden recomended olarak belirttiği driverı indirip default şekilde ve en önemlisi Fabrika ayarlarına sıfırla seçeneğini de seçerek driverı kurmaya başladım. Yaklaşık 30 saniye sonra ekran gidip gelmeye başladı ki bnunu normal olduğunu biliyorum ancak bu sefer son kararmasından sonra ekran siyah şekilde kaldı bilgisayar çalışıyordu. Sistem siyah ekranda yaklaşık böyle 10 dk kaldıktan sonra manuel şekilde kapatıp açtım. Yine aynı şekilde ddu ile temizleyip tekrar kurmaya çalıştım ama bu sefer de driverı kurmaya başladığım anda bilgisayar kendini yeniden başlattı. Ardından yine aynı işlemleri tekrarladım ve yine pc restart attı. Son seferimde pc tekrar açıldıktan sonra ddu ile kaldırmadan driverları direkt kurdum bu sefer pc kapanmadı. Yorumu size bırakıyorum. Daha sonrasında belki oyunda bir problem vardır diye düşünerek black myth wukong oyununu indirdim ve ilk defa test ettim. Videoda çok belli olmasa da oyun bazı sekanslarda 90fps gözükse de bana hissettirdiği 15-20 civarında o kadar fazla micro takılma oluyor ki oyun düşük fps hissettiriyor. Onun dışında giren dropların bazılarını açıklamalarda timeline olarak belirttim. Zamanı olmayanlar oradan kontrol edebilir. Ciddi şekilde arka arkaya takılmalar yaşanıyor.

Gaming gen tr den hala bir mail almadım. Kendilerini telefondan arayarak ulaştım ve resmi tatil + 1.5 gün cevap süreleri olduğunu söyledi. Onun dışında 14 günlük iade süresi içinde olduğumu söyledim ve bu hakkımı kullanıp kuallanamayacağımı sordum. Kendileri hazır sistemlerde keyfi iadenin olmadığını incelemeye gitmesi gerektiğini söyledi. Bu konuda da çok bir fikrim yok bilgisi olan birisi varsa ve beni aydınlatabilirse çok sevinirim. Black myth wukong testini de aşağıya bırakıyorum.

Geri