Dag Sıcanı
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
hocam freesync acıp denermısın bı 

Evet güncellemeleri paylaşmak istiyorum. Akşam saatlerinde tekrar driverları silip bir kez daha kurayım dedim. Güvenli modda başlattığım bilgisayarda ddu ile sürücüleri sildikten sonra güvenli modu kapatıp amd nin sitesinden recomended olarak belirttiği driverı indirip default şekilde ve en önemlisi Fabrika ayarlarına sıfırla seçeneğini de seçerek driverı kurmaya başladım. Yaklaşık 30 saniye sonra ekran gidip gelmeye başladı ki bnunu normal olduğunu biliyorum ancak bu sefer son kararmasından sonra ekran siyah şekilde kaldı bilgisayar çalışıyordu. Sistem siyah ekranda yaklaşık böyle 10 dk kaldıktan sonra manuel şekilde kapatıp açtım. Yine aynı şekilde ddu ile temizleyip tekrar kurmaya çalıştım ama bu sefer de driverı kurmaya başladığım anda bilgisayar kendini yeniden başlattı. Ardından yine aynı işlemleri tekrarladım ve yine pc restart attı. Son seferimde pc tekrar açıldıktan sonra ddu ile kaldırmadan driverları direkt kurdum bu sefer pc kapanmadı. Yorumu size bırakıyorum. Daha sonrasında belki oyunda bir problem vardır diye düşünerek black myth wukong oyununu indirdim ve ilk defa test ettim. Videoda çok belli olmasa da oyun bazı sekanslarda 90fps gözükse de bana hissettirdiği 15-20 civarında o kadar fazla micro takılma oluyor ki oyun düşük fps hissettiriyor. Onun dışında giren dropların bazılarını açıklamalarda timeline olarak belirttim. Zamanı olmayanlar oradan kontrol edebilir. Ciddi şekilde arka arkaya takılmalar yaşanıyor.
Gaming gen tr den hala bir mail almadım. Kendilerini telefondan arayarak ulaştım ve resmi tatil + 1.5 gün cevap süreleri olduğunu söyledi. Onun dışında 14 günlük iade süresi içinde olduğumu söyledim ve bu hakkımı kullanıp kuallanamayacağımı sordum. Kendileri hazır sistemlerde keyfi iadenin olmadığını incelemeye gitmesi gerektiğini söyledi. Bu konuda da çok bir fikrim yok bilgisi olan birisi varsa ve beni aydınlatabilirse çok sevinirim. Black myth wukong testini de aşağıya bırakıyorum.