Rx 9070XT sistem önerisi

Primal

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhabalar 9070xtli bir sistem arıyorum
bu iki sisteme baktım fakat parçaların iyiliği konusunda pek bir bilgim yok bütçem 50-60 arası yardımcı olursanız sevinirim

Akşam gaming gecesinde bak birde belki güzel bişey çıkar

Merhabalar 9070xtli bir sistem arıyorum
bu iki sisteme baktım fakat parçaların iyiliği konusunda pek bir bilgim yok bütçem 50-60 arası yardımcı olursanız sevinirim
Anakartı B650M-R, RAM'i 32 GB, SSD'i Lexar NM790 yap.
Bütçeniz artabilirse:

Akşam gaming gecesinde bak birde belki güzel bişey çıkar
teşekkür ederim akşam tekrardan incelerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartı B650M-R, RAM'i 32 GB, SSD'i Lexar NM790 yap.
Bütçeniz artabilirse:
genelde hep psu kısmında veya işlemci soğutucu kısmında eksik buluyorlar bunlarda o tarz bir problem yaşar mıyım acaba

genelde hep psu kısmında veya işlemci soğutucu kısmında eksik buluyorlar bunlarda o tarz bir problem yaşar mıyım acaba
Anlamadım. Bu arada attığınız sistemlerden daha iyi.

Onda sadece ram kötü
Psu ve soğutucu phantom çevirince güzel

Anlamadım. Bu arada attığınız sistemlerden daha iyi.
sizin attığınız sistem için söylemedim yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın genel olarak piyasadaki hazır sistemler konusunda parçaların ucuzluğundan bahsediyorlar marka açısından. Ben de pek anlamadığım için tekrardan sormak için yazdım onu aslında bu arada fiyat konusunda 50-60 arasında kalacakmışım gibi duruyor şuanlık işlemci kısmında ryzen 5 7500f de kalmak sıkıntı yaratır mı açıkçası ileriye dönük almak istiyorum gta 6 da çıkacak malum pek sorun yaşamak istemiyorum

sizin attığınız sistem için söylemedim yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın genel olarak piyasadaki hazır sistemler konusunda parçaların ucuzluğundan bahsediyorlar marka açısından. Ben de pek anlamadığım için tekrardan sormak için yazdım onu aslında bu arada fiyat konusunda 50-60 arasında kalacakmışım gibi duruyor şuanlık işlemci kısmında ryzen 5 7500f de kalmak sıkıntı yaratır mı açıkçası ileriye dönük almak istiyorum gta 6 da çıkacak malum pek sorun yaşamak istemiyorum
bir de sormak istediğim diğer konu 9070xtden devam etmeli miyim yoksa 5070 veya 70ti tercih edilmeli mi

Geri