Çözüldü✓ RX 9070XT VS RTX 5070

Ustalar herkese teşekkür ederim sabırla bekleme kararı aldım. İnşaatta çalıştığım için taksit paralarıı kenara ayırıp yeni gpu gelene kadar 2 3 iş alsam aradaki farkı rahatlıkla çözerim çok büyük kriz ve akıl sır erdilemeyecek kadar fiyatlar artarsa da elimdeki ile idare etme kararı aldım.
Asıl parayı sen topla DLSS 6 yada 7 teknolojisine.
Her yeni kart çıkınca alıcaksan bu demektir ki donanımın zayıf kalıcak ve mecbur donanım da yükselticeksin.
Bir yere kadar yükselttin ve ensonda o da yetmeyecek sistemi satıp sıfırdan dizeceksin.

Masraf + Sorun çıkarsa sinir stres. Şuanda sorunsuz kullanıyorsan ağrımayan başını ağrıtma.

Asıl parayı sen topla DLSS 6 yada 7 teknolojisine.
Her yeni kart çıkınca alıcaksan bu demektir ki donanımın zayıf kalıcak ve mecbur donanım da yükselticeksin.
Bir yere kadar yükselttin ve ensonda o da yetmeyecek sistemi satıp sıfırdan dizeceksin.

Masraf + Sorun çıkarsa sinir stres. Şuanda sorunsuz kullanıyorsan ağrımayan başını ağrıtma.
Aynen öyle 2 gündür strese girdim monitör aldığıma pişman oldum resmen. :) Ben önümüzdeki yıllarda çıkacak kartları elimdeki sistemi yükseltme gereği duymadan almayı planladım. Ram önemli mi bilmem 2k için o zaman hangisi yeterse ve ilerleyen zamanda sıkıntı çıkarmıyorsa şuanki ürünlere nazaran fiyat aynı kalıp veya az artıp performans farkı %25 ila 30 arasında artış olursa saf güçte o şekilde bir yükseltme yaparım. Hayırlı geceler

Geri