Steelseries QCK vs Porge Speed

CRØXY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,867
Mousepad almayı düşünüyorum porgeye karar verdim başta 930 tl lik modeli 770 e alacaktım fakat uyguna steelseries qck large buldum ortalama aynı fiyat steelseries in tek kötü yanı tasarımı gibi geldi ne alayım sizce?

Mousepad almayı düşünüyorum porgeye karar verdim başta 930 tl lik modeli 770 e alacaktım fakat uyguna steelseries qck large buldum ortalama aynı fiyat steelseries in tek kötü yanı tasarımı gibi geldi ne alayım sizce?
max bütçe ne kadar?

güzel duruyor 100 tlyede yarım zurna yersin
Post automatically merged:

veya buraya bak burdaki çoğu ürün 750 tl altında

Dediğim bunun tasarımı farklı hali zaten boyutu 50x50 4mm yapınca 930 oluyor amazon kuponuyla 780 e düşüyor ama aynı paraya qck mı bu mu?

Önceden xrades düşünüyordum ama porge daha iyi bir marka araştırdığımda.

Dediğim bunun tasarımı farklı hali zaten boyutu 50x50 4mm yapınca 930 oluyor amazon kuponuyla 780 e düşüyor ama aynı paraya qck mı bu mu?
qckde alınabilir ama sen karar ver derim aralarında çok fark yok ben qck yialmayı düşünüyorum para bulursam

Önceden xrades düşünüyordum ama porge daha iyi bir marka araştırdığımda.
yani evet denebilir ben bütçe içinde kalmak istedim önceden xraderstan bunu almıştım memnunum kullandığımda zevk veriyor

bunun şeklide beni benden alıyor :love::love::love::love::love:

qckde alınabilir ama sen karar ver derim aralarında çok fark yok ben qck yialmayı düşünüyorum para bulursam

yani evet denebilir ben bütçe içinde kalmak istedim önceden xraderstan bunu almıştım memnunum kullandığımda zevk veriyor

bunun şeklide beni benden alıyor :love::love::love::love::love:
Porgenin deseni olayı bitiriyo gibi geldi katanalı olanı alacağım

Ne Porge ne de XRades önermem. İkisinin de ürünlerini denedim. Çin'de toplu ürettirilen ve o fiyatları hak etmeyen ürünler. Yerlerine Rampage, Monster, James Donkey vb. kare siyah mouse padleri alınabilir. Veya SS mouse padi de alınabilir. Bu markalar biraz marka algısından dolayı daha özenli üretim yaptırıyorlar. Yoksa hepsi Çin üretimi.

Aynı mantıkta üretim yapan Urzuva daha ucuza satıyor mesela, yani o tarz tasarım alınacaksa da Urzuva çok daha mantıklı.

Veya masanız 90x40 mousepad için uygunsa, ExVega veya Hawk mouse padleri de alınabilir. 90x40'lar kare mouse pad kadar bir alan kaplıyor diyelim.

Yerli olarak KlasseGear, Kensei veya Wraith alınabilir ama bütçenizi aşıyorlar. KlasseGear tekstil firmasının bir alt markası. Wraith daha kaliteli ürünler getiriyor ve kendine ürettiriyor. Kensei de keza kaliteli bir üretimi getirtiyor.

Porgenin deseni olayı bitiriyo gibi geldi katanalı olanı alacağım
aboooo çok güzel duruyor deneyimlerini bekliyorum bu arada speed mi istiyorsun controlmü ne istiyorsun tür olarak

Ne Porge ne de XRades önermem. İkisinin de ürünlerini denedim. Çin'de toplu ürettirilen ve o fiyatları hak etmeyen ürünler. Yerlerine Rampage, Monster, James Donkey vb. kare siyah mouse padleri alınabilir. Veya SS mouse padi de alınabilir. Bu markalar biraz marka algısından dolayı daha özenli üretim yaptırıyorlar. Yoksa hepsi Çin üretimi.

Aynı mantıkta üretim yapan Urzuva daha ucuza satıyor mesela, yani o tarz tasarım alınacaksa da Urzuva çok daha mantıklı.

Veya masanız 90x40 mousepad için uygunsa, ExVega veya Hawk mouse padleri de alınabilir. 90x40'lar kare mouse pad kadar bir alan kaplıyor diyelim.

Yerli olarak KlasseGear, Kensei veya Wraith alınabilir ama bütçenizi aşıyorlar. KlasseGear tekstil firmasının bir alt markası. Wraith daha kaliteli ürünler getiriyor ve kendine ürettiriyor. Kensei de keza kaliteli bir üretimi getirtiyor.
ben nedense kullandığımda kötü değildi

aboooo çok güzel duruyor deneyimlerini bekliyorum bu arada speed mi istiyorsun controlmü ne istiyorsun tür olarak
80 speed olarak geçiyor porge yarın sipariş geçerim yüksek ihtimal control istesem direkt

Porgede memnun kalmama sebebin neydi speedi nasıldı

80 speed olarak geçiyor porge yarın sipariş geçerim yüksek ihtimal control istesem direkt

sen bilirsin qcknin kalitesi nasıl bilemiyorum keşke bütçeni arttırsaydında sana wraithin kendi mouse padini önerseydim

sen bilirsin qcknin kalitesi nasıl bilemiyorum keşke bütçeni arttırsaydında sana wraithin kendi mouse padini önerseydim
Sprit of aim yada klassenin meşhur mousepadini alırdım ama o kadar para verecek kadar sık oyun oynamıyorum şu sıralar klavye mousem gamepower olmasa onları bile değişmezdim :).

Genelde Trendyol'da ₺150-400 satılan 70x30-90x40 mouse padler gibi yüzeyi speed ve baskı da yapıştırma. Bu tarz ürünler çok çabuk kir topluyor ve temizlendikçe çabuk deforme oluyor. Speed gibi de değil belirteyim, elbette ben daha pahalı ve kaliteli mouse padler kullanıyorum. Böyle serin, üstüne düşen kırıntıları falan elde hissediyorsunuz. Kaliteli mouse padlerde tam tersi baskılar kumaşa işleniyor ve en fazla renk bozulması yaşarsınız, yüzeyi kötü temizlemediğiniz sürece deforme olmuyor. Deforme olmasını kabul etseniz de bence fiyatı yüksek, 4mm ben ₺750 mi ne vermiştim, 3mm KlasseGear PRO mouse padin yanında daha ince kalıyordu.

XRades'in ise yenilemeye gitmeden önce ₺400 kare mouse padini (uzi olan) aldım. Hem Porge hem XRades dandik bir dar poşette geliyor, XRades, Porge'ye göre tamamen kırışık geldi ve düzelmedi. Ayrıca böyle koyun gibi bir kokusu vardı, yüzeyi de keza şu ana kadar kullandığım çakma Razer, 70x30 KlasseGear PRO göre kötüydü.

Yenilenen ürünleri de denemek istiyorum, ama bana fiyat, yok üç seçenek (hiç sanmıyorum) ve isimlendirmeler, cahil kullanıcıyı yolma odaklı olduklarını gösteriyor. Artisan ürünlerde var bunlar ve artisanların en ucuzları ₺2600 falan satılıyor. Tüm ürünlerde farklı yüzey üretimine girecek bir firma değil, zaten bahsettiğim gibi Çin üretimi yani. Çinliler yapabilir mi evet, Temu vb. kısıtlamalarından böyle yerli firmalar ile iş yaparlar. Ama XRades bana güven vermiyor, Çinli olsam kendi markamı oluştururdum yani.

Ben ayrıca Wraith Spirit of Aim Speed yüzeyi, Kensei kare mouse padi ve KlasseGear Longteng'lerini dönüşümlü kullanıyorum. Bunlara göre çok tırt kalıyor bu ürünler. Porge falan tamamen tasarım ve bu ürünlere göre fiyat biçiyor. Bugün bu üçlü mouse padlerini ₺700 çekse, Porge direkt ₺300 satar aynı ürünü.

Geri