max bütçe ne kadar?Mousepad almayı düşünüyorum porgeye karar verdim başta 930 tl lik modeli 770 e alacaktım fakat uyguna steelseries qck large buldum ortalama aynı fiyat steelseries in tek kötü yanı tasarımı gibi geldi ne alayım sizce?
www.xrades.com
Dediğim bunun tasarımı farklı hali zaten boyutu 50x50 4mm yapınca 930 oluyor amazon kuponuyla 780 e düşüyor ama aynı paraya qck mı bu mu?güzel duruyor 100 tlyede yarım zurna yersin![]()
Porge Longteng Huoyun 48x40 50X50 Esport Mouse Pad
Longteng Series Mouse Pad – Speed & Hybrid Üst düzey performans için üretildi.Longteng serisi, profesyonel oyuncuların ihtiyaçlarına göre geliştirilen premium sınıf bir mouse pad koleksiyonudur. Sadece yüksek performans değil, aynı zamanda dayanıklılık ve üstün kalite hissi sunar. 🔹 Gelişmiş...porgestore.com
Post automatically merged:
veya buraya bak burdaki çoğu ürün 750 tl altındaMousepad - Gaming ve Ofis Mouse Pad Modelleri | Xrades
Premium kalitede mousepad modelleri. Gaming ve ofis kullanımı için ideal, farklı renk ve boyutlarda mousepad seçenekleri. Hızlı kargo ve güvenli alışveriş.www.xrades.com
Önceden xrades düşünüyordum ama porge daha iyi bir marka araştırdığımda.güzel duruyor 100 tlyede yarım zurna yersin![]()
Porge Longteng Huoyun 48x40 50X50 Esport Mouse Pad
Longteng Series Mouse Pad – Speed & Hybrid Üst düzey performans için üretildi.Longteng serisi, profesyonel oyuncuların ihtiyaçlarına göre geliştirilen premium sınıf bir mouse pad koleksiyonudur. Sadece yüksek performans değil, aynı zamanda dayanıklılık ve üstün kalite hissi sunar. 🔹 Gelişmiş...porgestore.com
veya buraya bak burdaki çoğu ürün 750 tl altındaMousepad - Gaming ve Ofis Mouse Pad Modelleri | Xrades
Premium kalitede mousepad modelleri. Gaming ve ofis kullanımı için ideal, farklı renk ve boyutlarda mousepad seçenekleri. Hızlı kargo ve güvenli alışveriş.www.xrades.com
qckde alınabilir ama sen karar ver derim aralarında çok fark yok ben qck yialmayı düşünüyorum para bulursamDediğim bunun tasarımı farklı hali zaten boyutu 50x50 4mm yapınca 930 oluyor amazon kuponuyla 780 e düşüyor ama aynı paraya qck mı bu mu?
yani evet denebilir ben bütçe içinde kalmak istedim önceden xraderstan bunu almıştım memnunum kullandığımda zevk veriyorDediğim bunun tasarımı farklı hali zaten boyutu 50x50 4mm yapınca 930 oluyor amazon kuponuyla 780 e düşüyor ama aynı paraya qck mı bu mu?
Önceden xrades düşünüyordum ama porge daha iyi bir marka araştırdığımda.
Porgenin deseni olayı bitiriyo gibi geldi katanalı olanı alacağımqckde alınabilir ama sen karar ver derim aralarında çok fark yok ben qck yialmayı düşünüyorum para bulursam
yani evet denebilir ben bütçe içinde kalmak istedim önceden xraderstan bunu almıştım memnunum kullandığımda zevk veriyor
bunun şeklide beni benden alıyor![]()
![]()
urzuva.net
aboooo çok güzel duruyor deneyimlerini bekliyorum bu arada speed mi istiyorsun controlmü ne istiyorsun tür olarakPorgenin deseni olayı bitiriyo gibi geldi katanalı olanı alacağım
Porge Musashi Series Esport Mouse Pad 480x400-500x500 XXL Mouse Pad (Katanas, 500x500x4 mm - Speed) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Porge Musashi Series Esport Mouse Pad 480x400-500x500 XXL Mouse Pad (Katanas, 500x500x4 mm - Speed) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
ben nedense kullandığımda kötü değildiNe Porge ne de XRades önermem. İkisinin de ürünlerini denedim. Çin'de toplu ürettirilen ve o fiyatları hak etmeyen ürünler. Yerlerine Rampage, Monster, James Donkey vb. kare siyah mouse padleri alınabilir. Veya SS mouse padi de alınabilir. Bu markalar biraz marka algısından dolayı daha özenli üretim yaptırıyorlar. Yoksa hepsi Çin üretimi.
Aynı mantıkta üretim yapan Urzuva daha ucuza satıyor mesela, yani o tarz tasarım alınacaksa da Urzuva çok daha mantıklı.
48*40 cm mousepadler – urzuva.net
urzuva.net
Veya masanız 90x40 mousepad için uygunsa, ExVega veya Hawk mouse padleri de alınabilir. 90x40'lar kare mouse pad kadar bir alan kaplıyor diyelim.
Mousepad
Mousepad ile Hawk Oyuncu Koltuğuna dair tüm ürünler şimdi kalite ve fiyat güvencesiyle hawkchair.com adresinde sizi bekliyor.www.hawkchair.com
Yerli olarak KlasseGear, Kensei veya Wraith alınabilir ama bütçenizi aşıyorlar. KlasseGear tekstil firmasının bir alt markası. Wraith daha kaliteli ürünler getiriyor ve kendine ürettiriyor. Kensei de keza kaliteli bir üretimi getirtiyor.
80 speed olarak geçiyor porge yarın sipariş geçerim yüksek ihtimal control istesem direktaboooo çok güzel duruyor deneyimlerini bekliyorum bu arada speed mi istiyorsun controlmü ne istiyorsun tür olarak
Porgede memnun kalmama sebebin neydi speedi nasıldıNe Porge ne de XRades önermem. İkisinin de ürünlerini denedim. Çin'de toplu ürettirilen ve o fiyatları hak etmeyen ürünler. Yerlerine Rampage, Monster, James Donkey vb. kare siyah mouse padleri alınabilir. Veya SS mouse padi de alınabilir. Bu markalar biraz marka algısından dolayı daha özenli üretim yaptırıyorlar. Yoksa hepsi Çin üretimi.
Aynı mantıkta üretim yapan Urzuva daha ucuza satıyor mesela, yani o tarz tasarım alınacaksa da Urzuva çok daha mantıklı.
48*40 cm mousepadler – urzuva.net
urzuva.net
Veya masanız 90x40 mousepad için uygunsa, ExVega veya Hawk mouse padleri de alınabilir. 90x40'lar kare mouse pad kadar bir alan kaplıyor diyelim.
Mousepad
Mousepad ile Hawk Oyuncu Koltuğuna dair tüm ürünler şimdi kalite ve fiyat güvencesiyle hawkchair.com adresinde sizi bekliyor.www.hawkchair.com
Yerli olarak KlasseGear, Kensei veya Wraith alınabilir ama bütçenizi aşıyorlar. KlasseGear tekstil firmasının bir alt markası. Wraith daha kaliteli ürünler getiriyor ve kendine ürettiriyor. Kensei de keza kaliteli bir üretimi getirtiyor.
sen bilirsin qcknin kalitesi nasıl bilemiyorum keşke bütçeni arttırsaydında sana wraithin kendi mouse padini önerseydim80 speed olarak geçiyor porge yarın sipariş geçerim yüksek ihtimal control istesem direkt
Porgede memnun kalmama sebebin neydi speedi nasıldı
Sprit of aim yada klassenin meşhur mousepadini alırdım ama o kadar para verecek kadar sık oyun oynamıyorum şu sıralar klavye mousem gamepower olmasa onları bile değişmezdimsen bilirsin qcknin kalitesi nasıl bilemiyorum keşke bütçeni arttırsaydında sana wraithin kendi mouse padini önerseydim
Genelde Trendyol'da ₺150-400 satılan 70x30-90x40 mouse padler gibi yüzeyi speed ve baskı da yapıştırma. Bu tarz ürünler çok çabuk kir topluyor ve temizlendikçe çabuk deforme oluyor. Speed gibi de değil belirteyim, elbette ben daha pahalı ve kaliteli mouse padler kullanıyorum. Böyle serin, üstüne düşen kırıntıları falan elde hissediyorsunuz. Kaliteli mouse padlerde tam tersi baskılar kumaşa işleniyor ve en fazla renk bozulması yaşarsınız, yüzeyi kötü temizlemediğiniz sürece deforme olmuyor. Deforme olmasını kabul etseniz de bence fiyatı yüksek, 4mm ben ₺750 mi ne vermiştim, 3mm KlasseGear PRO mouse padin yanında daha ince kalıyordu.80 speed olarak geçiyor porge yarın sipariş geçerim yüksek ihtimal control istesem direkt
Porgede memnun kalmama sebebin neydi speedi nasıldı