Steelseries QCK vs Porge Speed

Sprit of aim yada klassenin meşhur mousepadini alırdım ama o kadar para verecek kadar sık oyun oynamıyorum şu sıralar klavye mousem gamepower olmasa onları bile değişmezdim :).
sen bilirsin hocam istersen xraders al istersen arkadaşın attığını al çünkü sen oyun oynamıyorsun oyun için değilse iş içindir iş içinde çoğu mouse pad kullanılabilir

Kullanılmayacak ürünler değiller ama ₺600-700 falan ettiklerini hiç sanmıyorum. O yüzden tasarım önemliyse Urzuva mouse padlerini hem kendi sitesi hem de Trendyol vb. araştırın, daha uyguna bulursunuz yani.

İş için kullanacaksan direkt ExVega ve Hawk 90x40'larına yönelin. Lisanslı ürünler olduğundan kaliteyi çok da aşağı çekemezler.

Genelde Trendyol'da ₺150-400 satılan 70x30-90x40 mouse padler gibi yüzeyi speed ve baskı da yapıştırma. Bu tarz ürünler çok çabuk kir topluyor ve temizlendikçe çabuk deforme oluyor. Speed gibi de değil belirteyim, elbette ben daha pahalı ve kaliteli mouse padler kullanıyorum. Böyle serin, üstüne düşen kırıntıları falan elde hissediyorsunuz. Kaliteli mouse padlerde tam tersi baskılar kumaşa işleniyor ve en fazla renk bozulması yaşarsınız, yüzeyi kötü temizlemediğiniz sürece deforme olmuyor. Deforme olmasını kabul etseniz de bence fiyatı yüksek, 4mm ben ₺750 mi ne vermiştim, 3mm KlasseGear PRO mouse padin yanında daha ince kalıyordu.

XRades'in ise yenilemeye gitmeden önce ₺400 kare mouse padini (uzi olan) aldım. Hem Porge hem XRades dandik bir dar poşette geliyor, XRades, Porge'ye göre tamamen kırışık geldi ve düzelmedi. Ayrıca böyle koyun gibi bir kokusu vardı, yüzeyi de keza şu ana kadar kullandığım çakma Razer, 70x30 KlasseGear PRO göre kötüydü.

Yenilenen ürünleri de denemek istiyorum, ama bana fiyat, yok üç seçenek (hiç sanmıyorum) ve isimlendirmeler, cahil kullanıcıyı yolma odaklı olduklarını gösteriyor. Artisan ürünlerde var bunlar ve artisanların en ucuzları ₺2600 falan satılıyor. Tüm ürünlerde farklı yüzey üretimine girecek bir firma değil, zaten bahsettiğim gibi Çin üretimi yani. Çinliler yapabilir mi evet, Temu vb. kısıtlamalarından böyle yerli firmalar ile iş yaparlar. Ama XRades bana güven vermiyor, Çinli olsam kendi markamı oluştururdum yani.

Ben ayrıca Wraith Spirit of Aim Speed yüzeyi, Kensei kare mouse padi ve KlasseGear Longteng'lerini dönüşümlü kullanıyorum. Bunlara göre çok tırt kalıyor bu ürünler. Porge falan tamamen tasarım ve bu ürünlere göre fiyat biçiyor. Bugün bu üçlü mouse padlerini ₺700 çekse, Porge direkt ₺300 satar aynı ürünü.
Kararsızlıktan sipariş geçemedim sanırım qck alacağım : F şu özelliğimi hiç sevmiyorum emin olmadıkça almıyorum hiçbir şeyi.

Geri