🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

2g43zfx.png
Hayırlı olsun 2 gün önce 7279 tl ye düşmüş.

arkadaşlar logitech bi klavye ürünün altına birisi yorum atmış amazonda cem diye biris şöyle demiş ''Kesinlikle markanın hiç bir ürününün almayın. garanti sorunu olursa yurt dışından adınıza gönderiliyor 2000 tl vekalet ücreti ödeyip beyanname vermeniz gerekiyor. bu marka türkiyede ürün garnatisi sağlamıyor.'' demiş anlamadım resmi türkiye disbritörü adına amazonda satış yapmıyolar mı ? logitech ürünlerinde sorun yaşarsak muhattap kim oluyo bilen var mıdır ?

arkadaşlar logitech bi klavye ürünün altına birisi yorum atmış amazonda cem diye biris şöyle demiş ''Kesinlikle markanın hiç bir ürününün almayın. garanti sorunu olursa yurt dışından adınıza gönderiliyor 2000 tl vekalet ücreti ödeyip beyanname vermeniz gerekiyor. bu marka türkiyede ürün garnatisi sağlamıyor.'' demiş anlamadım resmi türkiye disbritörü adına amazonda satış yapmıyolar mı ? logitech ürünlerinde sorun yaşarsak muhattap kim oluyo bilen var mıdır ?

Değişim olacak olduğunda yurtdışı fabrika değişim sağlıyor. Ben daha önce kablosuz klavye değiştirmiştim. Bir nevi tamir edilemezse gibi düşünebilirsin.

gümrük muhabbetinden önce değişim ürünü gelmişti bana bi problem çıkmadan elime ulaştı ama son yasadan dolayı artık problem çıkıyor olabilir

Son düzenleme:
beyler benim axess chippara kampanyası için 3 kere 3500 tl alışveriş yapmam lazım bu ürünleri alsam elden çıkarmam kolay olur mu

Geri