elemin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,418
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CPT96N3N/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A215JX4S9CANSO&psc=1 taşınabilir 2.ekran arayanlar için msi marka üzmez diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun 2 gün önce 7279 tl ye düşmüş.ASUS TUF GAMING VG27AQ5A 27 FAST IPS 2560x1440 0.3ms 210Hz 300cd DP HDMI USB Hoparlör VESA 3YIL EYECARE, FLICKER-FREE,DÜŞÜK MAVİ IŞIK MONİTÖR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS TUF GAMING VG27AQ5A 27 FAST IPS 2560x1440 0.3ms 210Hz 300cd DP HDMI USB Hoparlör VESA 3YIL EYECARE, FLICKER-FREE,DÜŞÜK MAVİ IŞIK MONİTÖR : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
![]()
arkadaşlar logitech bi klavye ürünün altına birisi yorum atmış amazonda cem diye biris şöyle demiş ''Kesinlikle markanın hiç bir ürününün almayın. garanti sorunu olursa yurt dışından adınıza gönderiliyor 2000 tl vekalet ücreti ödeyip beyanname vermeniz gerekiyor. bu marka türkiyede ürün garnatisi sağlamıyor.'' demiş anlamadım resmi türkiye disbritörü adına amazonda satış yapmıyolar mı ? logitech ürünlerinde sorun yaşarsak muhattap kim oluyo bilen var mıdır ?
gümrük muhabbetinden önce değişim ürünü gelmişti bana bi problem çıkmadan elime ulaştı ama son yasadan dolayı artık problem çıkıyor olabilirarkadaşlar logitech bi klavye ürünün altına birisi yorum atmış amazonda cem diye biris şöyle demiş ''Kesinlikle markanın hiç bir ürününün almayın. garanti sorunu olursa yurt dışından adınıza gönderiliyor 2000 tl vekalet ücreti ödeyip beyanname vermeniz gerekiyor. bu marka türkiyede ürün garnatisi sağlamıyor.'' demiş anlamadım resmi türkiye disbritörü adına amazonda satış yapmıyolar mı ? logitech ürünlerinde sorun yaşarsak muhattap kim oluyo bilen var mıdır ?
ben de o kampanya için harcama yapcam diye 45k para harcadım aw anca 5k chip para alabildim 5k sı duruyo dahabeyler benim axess chippara kampanyası için 3 kere 3500 tl alışveriş yapmam lazım bu ürünleri alsam elden çıkarmam kolay olur mu
Resmen bedava , kaptım bakalım nasılmış. İadeside var zaten
Adidas response 41 numara,
(40 nunara giyene muhtemelen olacaktır. Dar kalıp.)
Prime üyeliğe özel ek %25 ek indirimle birlikte sepette 1286₺
botçu tayfanın konuyla işi ne ? anlayamadım.Botçu tayfadan kalırsa alacaz bir şeyler işte… keşke konu kapansa…
Depodan ürün alamadım, o zaman egomu tatmin etmek için herkesi botçu ilan edem.Botçu tayfadan kalırsa alacaz bir şeyler işte… keşke konu kapansa…