Neler Yeni

RX Vega 56 Alınır mı?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Dostum 2. el kartlarını bu kadar fazla sevme, kaç yıllık kart ve piyasada temizi zor bulunan bir kart.
Çektiği W ise az değil.
Artık 3-4 yıllık eski 2. el kartları önerdiğinde rapor bile atabilirim. Kendin bu riske gir ama sende sorun çıkmayınca diğer insanlarda çıkmayacak gibi bir durum yok.
Değmeyecektir bence.
Raporlamanı canla başla istiyorum.
Güzel fiyata satılanları önermeye devam edeceğim. :)
3 Yıllık az önce attığım 1080 kartının performansı hala canavar gibi, ekran kartlarının performansı kullanıldıkça düşmez.

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
Sentetik testlere bakarsak 1080'den ve 2060'tan iyi bir kart, modlayınca ve overclocklayınca RX 5700 civarında oluyor. Kesinlikle alınır. Yaptığın undervolta göre değişmekle birlikte 0.9V ile 130W, 0.95V ile 155W, 1.031V ile 220W civarları çekiyor. En azından bu kadarını test ettim. Bunlar max değerler, oyundan oyuna azalmakla birlikte değişiklik gösterebilir.
Ama o sentetik bilgiler kartin ömrünü ya da minig olup olmadigi gostermiyor

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Ömrünü veya mining olup olmadığını saptayamazsın. Kaldı ki Vega serisi PCB ve bileşen kalitesi bakımından çok üst düzey bir kart. Çok uzun gidecektir. 2-3 senelik bir kart alınabilir yani.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
3 Yıllık az önce attığım 1080 kartının performansı hala canavar gibi, ekran kartlarının performansı kullanıldıkça düşmez.
1080 ile 56 bir mi? Kullanım alanlarını biliyoruz.
Ekran kartlarının performansı düşer vs. dedim mi? Hayır demedim.
56'ı 2 yıl aralıksız mining yapan birinin satma sebebi kartın öleceğini düşünmesidir.
Gaming odaklı kullanmış olsa bile 3 yıllık karttan bahsediyoruz, 10FPS alacağım diye ömrü azalan kart almazdım.
Her kullanıcı bir değil, UV OC yapıp yapmadığını bilip bilemezsin.

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
Şaka misin sen saticilar senin gibi olsa keşke adam kart sömurmus gunde 16 saat calistirip iligini kemigini somurmjs ve sende bunlari destekliyon bi acayipsin belkide saticisin o yuzden bu kadar yuksek kartlar alinmamali alicaksanda cok dikkat etmelisin

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Şaka misin sen saticilar senin gibi olsa keşke adam kart sömurmus gunde 16 saat calistirip iligini kemigini somurmjs ve sende bunlari destekliyon bi acayipsin belkide saticisin o yuzden bu kadar yuksek kartlar alinmamali alicaksandan cok dikkat etmelisin
Dostum adam benim fotoda gördüğüme göre kasa içinde kullanmış ne yapmış ne etmiş bilemem ben bilgili olanlar soruyorum zaten alınır mı diye.

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
Dostum adam benim fotoda gördüğüme göre kasa içinde kullanmış ne yapmış ne etmiş bilemem ben bilgili olanlar soruyorum zaten alınır mı diye.
Haha mining kasadan cikarip normal kasaya takmak zor bisi deil 4 tane vidaya bakar o kadar eski kartlari anket yapip durma millet biliyodur boş ankwt konulari

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dostum 2. el kartlarını bu kadar fazla sevme, kaç yıllık kart ve piyasada temizi zor bulunan bir kart.
Çektiği W ise az değil.
Artık 3-4 yıllık eski 2. el kartları önerdiğinde rapor bile atabilirim. Kendin bu riske gir ama sende sorun çıkmayınca diğer insanlarda çıkmayacak gibi bir durum yok.
Değmeyecektir bence.
Bir türlü anlatamadım bunu.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Top Bottom