rx5600 xtAynı sorunu bende yaşıyorum +++++
Yok hocam 3 aydır 20.4.2 kullanıyorum bir tane sorun yaşamadım en ufak sorun dahi yaşamadım. Elbette bu demek değil ki herkeste sorun yok ne yazık ki amd driverları genel sıkıntılı.7 EKİM 2020 SAAT 19:50
Bu tarihi not alın RX5600XT driverlarında sıkıntı yok diyenlerin gözüne sokarsınız
watman hatasını durduk yere veriyorsa sıkıntı etme bir şey olmazmerhaba arkadaşlar sapphire rx5600 xt ekran kartım da wattman hatası alıyorum bu sorunu nasıl çözerim yardımcı olursanız sevinirim
kim dedi bunu ? Radeon kullananlar bile driver sıkıntılı diyor7 EKİM 2020 SAAT 19:50
Bu tarihi not alın RX5600XT driverlarında sıkıntı yok diyenlerin gözüne sokarsınız
Ben son guncellemeden sonra sık olmaya başladı 20.4.2 indiriyorum simdi denicemYok hocam 3 aydır 20.4.2 kullanıyorum bir tane sorun yaşamadım en ufak sorun dahi yaşamadım. Elbette bu demek değil ki herkeste sorun yok ne yazık ki amd driverları genel sıkıntılı.
Ben 20.9.1 denedim Vram %100 kullanıyordu 20.4.2'ye geri döndüm.Ben son guncellemeden sonra sık olmaya başladı 20.4.2 indiriyorum simdi denicem
sen bilmezsin dostumkim dedi bunu ? Radeon kullananlar bile driver sıkıntılı diyor
Şu an indiriyorum umarım sorun çözülür format attım sırf bu yüzdenBen 20.9.1 denedim Vram %100 kullanıyordu 20.4.2'ye geri döndüm.
Keşke amd almasaydımBu ne la?
Resmen amd den soğudum.