Neler Yeni

RX570 4GB İle 13,5 14MH/s RVN Kazıyorum! Ayarlarımı Paylaştım!

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Selam dostlar, bu konum RX570 4GB ile RVN kazmak isteyenlere. Sağ olsun @RevDeisDou bana yardım etti Software ayarları ile OC+UV yaparak 14MH/s'leri gördük ardından da biraz düşürdük ve 13,5MH/s'da stabil kazım yapıyorum. Önerim TeamRedMiner kullanmanızdır, NBMiner'a taş çıkarır.
Ayarlarım;
Ayarları Software-performans-sağ üstteki 3 noktadan yükle seçeneği ile kullanabilirsiniz.
Kartım XFX'dir herkes de stabil çalışmayabilir, sorumlu değilim.
@Süleyman ÇAKIR- 'da aynı karta sahipti yanlış hatırlamıyorsam RVN kazmak istiyordu. Umarım yardımım dokunmuştur, saygılarımla.

-CrawL

80+ Gold
Selam dostlar, bu konum RX570 4GB ile RVN kazmak isteyenlere. Sağ olsun @RevDeisDou bana yardım etti Software ayarları ile OC+UV yaparak 14MH/s'leri gördük ardından da biraz düşürdük ve 13,5MH/s'da stabil kazım yapıyorum. Önerim TeamRedMiner kullanmanızdır, NBMiner'a taş çıkarır.
Ayarlarım;
Ayarları Software-performans-sağ üstteki 3 noktadan yükle seçeneği ile kullanabilirsiniz.
@Süleyman ÇAKIR- 'da aynı karta sahipti yanlış hatırlamıyorsam RVN kazmak istiyordu. Umarım yardımım dokunmuştur, saygılarımla.
Ayarınızı yaptım ama 9.5Mhs alıyorum @RevDeisDou Yardımcı olurmusun?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Ayarlarım;
aylık kaç tl kazanıyorsun ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
NBminer, Teamredminer indirdim ama start_Rvn dosyasını bulamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hesaplamadım
NBMiner için normal teamred ile 12+ olur

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Teamredi nerden kurabilirim? Eski kazdıklarım boşa gidermi program değiştirdiğim için? Teşekkürler.
Start_rvn' i nasıl bulamadınız? Olması lazım ayrıca aynı cüzdan ve pool' u yazarsanız config dosyasına sıkıntı olmaz.

-CrawL

80+ Gold
Ordan indirdim bende bunlar var
Ekran Görüntüsü (5).png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,310
Üyeler
161,837
Son üye