şahin doğan
80+ Platinum
BÜYÜK YAZMANIN BİR ANLAMI VAR.büyük yazmak HOŞUMA gidiyor
BÜYÜK YAZMANIN BİR ANLAMI VAR.büyük yazmak HOŞUMA gidiyor
eyvallah teşekkür ederi hacım yarım büyük iş varhayirli olsun guzel ikili
ne anlamı ben muhasebeciyim fatura içerikleri hep büyük yazarız onda büyük hem hoşuma gidiyor hemde alışkanlıkBÜYÜK YAZMANIN BİR ANLAMI VAR.
Güzel hocam. Hayırlı olsun bu arada. Ekran kartını taktıktan sonra furmark testide yapın.büyük yazmak HOŞUMA gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok msı b450 tomahawk max var
o nasıl yapılar bi video linki atarmısın nasıl yapıldağına bakayımGüzel hocam. Hayırlı olsun bu arada. Ekran kartını taktıktan sonra furmark testide yapın.
MSI afterburner.o nasıl yapılar bi video linki atarmısın nasıl yapıldağına bakayım
bide bu abdullah abinin videolarda kullandığı fbs işlemci sıcaklık ekram kartı sıcaklık vb şeyleri gördüğü sol üste çıkan programın adı ne ?
tamam hacımMSI afterburner.
YouTubeye furmark test nasıl yapılır diyin kolay zaten. Uygulamayı kurul ekran kartını tam yüke sokacaksın, sıcaklık değerleri vs gözüküyor.
TAMAM KANKA DA BÜYÜK YAZMAK DİJİTAL ORTAMDA BAĞIRMAK ANLAMIAN GELİYOR.eyvallah teşekkür ederi hacım yarım büyük iş var
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne anlamı ben muhasebeciyim fatura içerikleri hep büyük yazarız onda büyük hem hoşuma gidiyor hemde alışkanlık
Evettamam hacım
benm sorduğum programın adı msı afterbumr mi?
tamam hacım özür dilerim bilmiyodum dediğimgibi büyük yazmaya alışkın olunca bende ondan yaıyodum özür dilerim.TAMAM KANKA DA BÜYÜK YAZMAK DİJİTAL ORTAMDA BAĞIRMAK ANLAMIAN GELİYOR.
Sana tepki verenlere böyle yapıyorsun psikolojik olarak:
eyw canını yerim.tamam hacım özür dilerim bilmiyodum dediğimgibi büyük yazmaya alışkın olunca bende ondan yaıyodum özür dilerim.