Neler Yeni

Rx570 Ekran kartı hakkında

CYSUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Diren

Junaiun

80+ Bronze
RX 570 4 GB kullanıyorum, 8 GB mı alsaydım diye düşünüyorum bazen.
8 GB alabiliyorsanız kesinlikle alın.

Son düzenleme:

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Arkadaslar rx 570 almayı düsünüyorum.Fakat kafamı karıstıran bi durum var rx 570 in 4 gb si ile 8 gb si aynı fiyat aralarında ne fark var acaba kalite fps v.s ve hagisini önerirsiniz.

Birincisi 4 gb :https://www.gittigidiyor.com/bilgis...campaign=price-comparison&utm_content=desktop

İkincisi 8 gb : https://www.teknolojipazar.com/?Uid...=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma
4 le 8gb arasinda pek fazla fps farkı yok. Ama alma imkaniniz varsa tabikide 8gb alın

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
4 GB kullanıyorum, 8 GB mı alsaydım diye düşünüyorum bazen.
8 GB alabiliyorsanız kesinlikle alın.
RX 570 8gb vram i kullanabilecek gücte bir kart deil yalnıs bilgilendirmeyelim 4gb da alsa 8gb da alsa alacağı sonuç aynı boşa para verme kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 le 8gb arasinda pek fazla fps farkı yok. Ama alma imkaniniz varsa tabikide 8gb alın
Hocam rx580 8gb i kullanacak güçte deil 570 in 8gb versiyonunu almak çok gereksiz iki kartta 8gb gücünde değil rx590 8gb vrami hak eden bir kart altındaki kartlar verimli işleyemiyor gereksiz

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
RX 570 8gb vram i kullanabilecek gücte bir kart deil yalnıs bilgilendirmeyelim 4gb da alsa 8gb da alsa alacağı sonuç aynı boşa para verme kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam rx580 8gb i kullanacak güçte deil 570 in 8gb versiyonunu almak çok gereksiz iki kartta 8gb gücünde değil rx590 8gb vrami hak eden bir kart altındaki kartlar verimli işleyemiyor gereksiz
Dostum konu sahibi ayni fiyat aralarinda demiş almışken 8gb i almasi daha mantikli değilmi fazladan bir zarar gelmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serhat Boy
Arkadaslar rx 570 almayı düsünüyorum.Fakat kafamı karıstıran bi durum var rx 570 in 4 gb si ile 8 gb si aynı fiyat aralarında ne fark var acaba kalite fps v.s ve hagisini önerirsiniz.

Birincisi 4 gb :https://www.gittigidiyor.com/bilgis...campaign=price-comparison&utm_content=desktop

İkincisi 8 gb : https://www.teknolojipazar.com/?Uid...=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma
yeni nesil oyunlar için 4gb düşük kalabilir fiyat farkı yoksa 8 gb alabilirsin

CYSUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Diren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeni nesil oyunlar için 4gb düşük kalabilir fiyat farkı yoksa 8 gb alabilirsin
gb olarak okeyde aynı marka herseyı aynı sadece biri 4 gb biri 8 gb ama fiyatları aynı neden aralarnda fiyat farkı yok ben bunu sormustum herkes olaya 4 gb vs 8 gb olarak düsündü

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
gb olarak okeyde aynı marka herseyı aynı sadece biri 4 gb biri 8 gb ama fiyatları aynı neden aralarnda fiyat farkı yok ben bunu sormustum herkes olaya 4 gb vs 8 gb olarak düsündü
Çünkü biri tek fanlı ve kötü bir soğutmaya sahip.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
King
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Mert
Fan farkı var marka farkı var satıcı farkı var 🤷 he normalde de atla deve yok ikisinin arasında ama senin linkini artıklarının arasındaki fiyat farkı olmama sebebi bu. Üreticiler de şunun bilincinde biz buna 8 GB koyduk ama Max 8 i bu harcayamayacak ki 4 un bir tık üstü oldu bu arasına çokça fiyat koymaya gerek yok onun yerine rx580 e fiyat bindirelim hadiiii cukka cukka cuk ka

CYSUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Diren

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251