Öneri RX570 Vs. Benim Olmayan Param.

kardeş tr de harçıyorum yani ondan bahsediyorum eurodan gelirim var ama tr deyim şu ana kadar ne zaman euronun düştüğünü gördün acaba ?
Hollanda da yasadığın için bi anlık unutun galiba euro kulandığnı diye düsündüm, Bide 2018 eylülde dolar 7.30 ocakda 6 seviyesine düsdü
ve yunanistan ekonomisi böyle devam ederse düsecek gibi.

yok sanırım. csgo üzerinde ort fps 190larda ama genelde 200-300 arası geziniyor. fena değil.

Dediğin gibi 1 sene bekle o zaman. Gerçi oyun dünyasından epey uzak kaldım son 2 senedir oyun oynadığım yok düzgün ama tahminen güncel oyunları bile en kötü ihtimalle 1080p medium ayarında rahatlıkla oynarsın elinde olan ekran kartı ile. Eline geçen parayı at köşeye ekran kartın tamamen işlevsiz olana kadar (yetmeyene) kadar para biriktir sonra al :)

Şu model adını falan söylemekten bıktım tamam seri aynı ama en dandiği de var soğutması daha iyi olan da.
ASUS ROG STRIX Radeon RX570 8GB OC 256bit Ekran Kartı.
Sonunda söyleyebildim.

Bu kartı evet değiştireceğim merak etmeyin. Ama param yok hıhığ. Anca 1 Yıl sonra değişir bu. para bulursam 6ay en az.

Şimdi ben bu süre içerisinde ne yapayım. sorular aşağıdadır.

1-Paranın sabit kalması için ne yapayım ? altın dolar falan bişeyler hani anladın sen.
2-Ekran kartını en iyi şekilde kullanabilmek için ne yapabilirim ?
3-Yeni Kart için parayı nasıl bulabilirim .d
4-Bu kart ile bu forumun meşhur programı furmark değil diğeri işte 17 sahnelik şey oynatan. onda 7739 bilmemne oralarda bi puan alıyorum. sıcaklık max 78 derece oluyor bu kadar fazla olması normal mi ?

5-Ayrıca bir şey ekleyebilirsiniz.
Sakin ama sakin kura yatirim yapma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sakin ama sakin kura yatirim yapma
Dolar ve euro cok tehlikeli en iyisi altin.

Geri