Hollanda da yasadığın için bi anlık unutun galiba euro kulandığnı diye düsündüm, Bide 2018 eylülde dolar 7.30 ocakda 6 seviyesine düsdükardeş tr de harçıyorum yani ondan bahsediyorum eurodan gelirim var ama tr deyim şu ana kadar ne zaman euronun düştüğünü gördün acaba ?
yok sanırım. csgo üzerinde ort fps 190larda ama genelde 200-300 arası geziniyor. fena değil.
Neden saçma olsun ? Hala tırmanışta dolar. Yavaşda olsa çıkıyor.Suan dolara yatırım yapmak çok saçma.
Trump hasta ve bu doların düsüsüne neden olabilir.Neden saçma olsun ? Hala tırmanışta dolar. Yavaşda olsa çıkıyor.
Ne alaka Allah için yaTrump hasta ve bu doların düsüsüne neden olabilir.
Doğru söylüyorsun ABD dolarları yakmaya başlamış.Trump hasta ve bu doların düsüsüne neden olabilir.
Sakin ama sakin kura yatirim yapmaŞu model adını falan söylemekten bıktım tamam seri aynı ama en dandiği de var soğutması daha iyi olan da.
ASUS ROG STRIX Radeon RX570 8GB OC 256bit Ekran Kartı.
Sonunda söyleyebildim.
Bu kartı evet değiştireceğim merak etmeyin. Ama param yok hıhığ. Anca 1 Yıl sonra değişir bu. para bulursam 6ay en az.
Şimdi ben bu süre içerisinde ne yapayım. sorular aşağıdadır.
1-Paranın sabit kalması için ne yapayım ? altın dolar falan bişeyler hani anladın sen.
2-Ekran kartını en iyi şekilde kullanabilmek için ne yapabilirim ?
3-Yeni Kart için parayı nasıl bulabilirim .d
4-Bu kart ile bu forumun meşhur programı furmark değil diğeri işte 17 sahnelik şey oynatan. onda 7739 bilmemne oralarda bi puan alıyorum. sıcaklık max 78 derece oluyor bu kadar fazla olması normal mi ?
5-Ayrıca bir şey ekleyebilirsiniz.
Dolar ve euro cok tehlikeli en iyisi altin.Sakin ama sakin kura yatirim yapma