Yardım rx5700xt driver ile ilgili

Faruk Emre

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
816
öncelikle sorunlu falan demeyin çünkü sorun yok bu sorun windowstan kaynaklanıyor. DDU ile driver ı siliyorum daha sonra yenisi kuruyorum ama windows update atarak kendi sürümünü kuruyor ve bunu nasıl iptal edebileceğimi soruyorum ve en son şöyle bir sorun çıkıyor.
1610711301011.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kısacası windowstan driver update atmasını istemiyorum acaba interneti keserek kurulum mu yapsam?

sanki daha önce birdaha olmuştu bidaha ddu ile silip yüklediğimde düzelmişti

otomatik drivber update seçeneği var güncellemeler kısmında onu hiçbirzaman yapıp en önemlileri bile kapatırsan oto atmaz

Çok ilginç, hangi driver sürümünü kuuruyorsunuz ?

Çok ilginç, hangi driver sürümünü kuuruyorsunuz ?
son WHQL Sürüme geçmek istiyorum ama sorun çıkartıyor yaşayanlar olmuş bu durumu

son WHQL Sürüme geçmek istiyorum ama sorun çıkartıyor yaşayanlar olmuş bu durumu
şu anda ne kullandığıma bakamıyorum ama msi afterburnerda 20 . 4 .2 gözüküyor

bulabilirsem atcam bekle
bulabildin mi hocam

şu anda ne kullandığıma bakamıyorum ama msi afterburnerda 20 . 4 .2 gözüküyor

bulabildin mi hocam
bulamadım ama ilk pc ye win 10 kurduğumda hatırlıyorum belki ful güncel diye gözükmüyodur ama olmazsa güncelleme geçmişine bak ordan silerin sürümnleri

öncelikle sorunlu falan demeyin çünkü sorun yok bu sorun windowstan kaynaklanıyor. DDU ile driver ı siliyorum daha sonra yenisi kuruyorum ama windows update atarak kendi sürümünü kuruyor ve bunu nasıl iptal edebileceğimi soruyorum ve en son şöyle bir sorun çıkıyor. Alıntıyı görüntüle

kısacası windowstan driver update atmasını istemiyorum acaba interneti keserek kurulum mu yapsam?

sanki daha önce birdaha olmuştu bidaha ddu ile silip yüklediğimde düzelmişti
Kart'a BIOS attınız mı ?

Kart'a BIOS attınız mı ?
nasıl yani

bulamadım ama ilk pc ye win 10 kurduğumda hatırlıyorum belki ful güncel diye gözükmüyodur ama olmazsa güncelleme geçmişine bak ordan silerin sürümnleri
Advanced Micro Devices, Inc. - Display - 27.20.1034.6

bu gözüküyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,684
Üyeler
188,636
Son üye