Neler Yeni

rx580 8+6 pin

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Okan Aslantaș
Dostum senin dediğin şans işi 80+ ne demek biliyorsun dimi ? Kesin bir cevap mı verdim nerede? Adam aynısını yaptığı sırada %100 hiçbir şey olmayacağının garantisini veren ben değilim sensin. Adamdaki PSU çok dandik bir PSU o ekran kartına onu takmak delilik falan olur bence.
Haklılık payınız var fakat siz benim psuyu gormemissiniz yanlarindan kablo vs cikiyordu ben onardim 😅😅 tozlu pasli bisiydi boyle ama haklısınız simdi bisiy diyemicem sans isi gibi olur ssdyi erteleyip once psuya da yonelebilir arkadas
Mesaj otomatik birleştirildi:

en kısa sürede power imi değiştiririm o zaman teşekkürler hepinize tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum bu konuda sakin olun lütfen
Yok tartistigimiz felan yok karsilikli fikir alisverisi yapiyoruz

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Batuhan Divrik
Haklılık payınız var fakat siz benim psuyu gormemissiniz yanlarindan kablo vs cikiyordu ben onardim 😅😅 tozlu pasli bisiydi boyle ama haklısınız simdi bisiy diyemicem sans isi gibi olur ssdyi erteleyip once psuya da yonelebilir arkadas

Çalıştırıyorsa ssd alabilir ancak 3 4 ay ya da 1 ay gibi bir süre bana delilik geliyor ne olur ne olmaz ssd alacağım derken sistemden olmaktansa psu değiştiri verin gitsin ne olur ne olmaz :) Kusura bakmayın siz de sert çıktım.

Rdvangunes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Rıdvan Güneş
Çalıştırıyorsa ssd alabilir ancak 3 4 ay ya da 1 ay gibi bir süre bana delilik geliyor ne olur ne olmaz ssd alacağım derken sistemden olmaktansa PSU değiştiri verin gitsin ne olur ne olmaz :) Kusura bakmayın siz de sert çıktım.

ekran kartı ssdden daha önemli bir parça sonuçta fiyat açısından. Değiştirmek in iyisi olacaktır teşekkürler

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Okan Aslantaș
Çalıştırıyorsa ssd alabilir ancak 3 4 ay ya da 1 ay gibi bir süre bana delilik geliyor ne olur ne olmaz ssd alacağım derken sistemden olmaktansa PSU değiştiri verin gitsin ne olur ne olmaz :) Kusura bakmayın siz de sert çıktım.
Sorun degil simdi sizin de haklilik payiniz yok desem yalan olurdu burda arkadasi dogru yonlendirmek lazim once psunuzu degistirin hocam ssd yerine kisa sureligine idareten bi 2. El hdd alabilirsiniz sonra ssd alip ihtiyacinizi karsilarsiniz

Rdvangunes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Rıdvan Güneş
Sorun degil simdi sizin de haklilik payiniz yok desem yalan olurdu burda arkadasi dogru yonlendirmek lazim once psunuzu degistirin hocam ssd yerine kisa sureligine idareten bi 2. El hdd alabilirsiniz sonra ssd alip ihtiyacinizi karsilarsiniz
şuanda kullandığm hard disk de de bir sorun var sanırım sürekli %100 oluyor kasmaya sebep oluyor en azından şimdilik ssd yerine hard disk + power alacağım

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
En yakın zamanda SSD Yerine PSU Değiştir. SSD Alacan ama sistemden olma ihtimalin yüksek. SSD sonrada alınabilir.

Rdvangunes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Rıdvan Güneş
Top Bottom