Rx580 ekran kartına ryzen 5 2600

Hiç şüphen olmasın dostum bende R5 1600 ve RX580 var hiçbiri problem yaşamıyorum için rahat olsun

Cevabımı verdiğimi düşünüyorum oc yapman için ekstra 500 tl vermen gerekiyor stok soğutucu ile oc yapamazsın. Oc yaparak neden parçaların ömründen çalasın 2. 200 lira fazla verip oc yapmadan kullanmak varken neden hem oc yapıp hemde üatüne 500 tl veresin ? Mantıklımı :)
İyi forumlar
zaten yukarda da belirttiğim ben yapmadım bu olayı bir arkadaşımın tecrübesini ve OC ile beslediğini bildiğim için yazdım :)

yapmaz. ryzen5 1600 12nm olan model de tercih edilebilir

zaten yukarda da belirttiğim ben yapmadım bu olayı bir arkadaşımın tecrübesini ve OC ile beslediğini bildiğim için yazdım :)
Kulaktan dolma bilgi ile suçladın ya beni ondan dedim ben kardeşim kullandığım ve testini yaptığım şeyi bana sen kullanmadan savunuyorsun ve kulaktan dolma bilgi diyosun ya heh ondan ben açıkladım sana kendimi. Rtx 2070 kullanıyorum kendim beslemiyor yani ötesi yok :) faydalı olmuştur umarım iyi forumlar

Kulaktan dolma bilgi ile suçladın ya beni ondan dedim ben kardeşim kullandığım ve testini yaptığım şeyi bana sen kullanmadan savunuyorsun ve kulaktan dolma bilgi diyosun ya heh ondan ben açıkladım sana kendimi. Rtx 2070 kullanıyorum kendim beslemiyor yani ötesi yok :) faydalı olmuştur umarım iyi forumlar
yani kulaktan dolma değildi benimki de benim de yaşamış olduğum bir şeydi sonuç olarak fakat haklı olduğunu düşünüyorum bu konuda tekrardan kusura bakma dostum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,180
Üyeler
192,634
Son üye
indirimvarsabizvariz
Geri