- Reaksiyon skoru
- 2
Hiç şüphen olmasın dostum bende R5 1600 ve RX580 var hiçbiri problem yaşamıyorum için rahat olsun
zaten yukarda da belirttiğim ben yapmadım bu olayı bir arkadaşımın tecrübesini ve OC ile beslediğini bildiğim için yazdımCevabımı verdiğimi düşünüyorum oc yapman için ekstra 500 tl vermen gerekiyor stok soğutucu ile oc yapamazsın. Oc yaparak neden parçaların ömründen çalasın 2. 200 lira fazla verip oc yapmadan kullanmak varken neden hem oc yapıp hemde üatüne 500 tl veresin ? Mantıklımı
İyi forumlar
çok rahat besler r5 1600 bile rahat şekilde besliyor bende aynı sistemi r5 1600 üzerine kurmayı planlıyorum o sebepten sorun olmazRx580 ekran kartı na ryzen 5 2600 darboğaz yaparmı
Kulaktan dolma bilgi ile suçladın ya beni ondan dedim ben kardeşim kullandığım ve testini yaptığım şeyi bana sen kullanmadan savunuyorsun ve kulaktan dolma bilgi diyosun ya heh ondan ben açıkladım sana kendimi. Rtx 2070 kullanıyorum kendim beslemiyor yani ötesi yokzaten yukarda da belirttiğim ben yapmadım bu olayı bir arkadaşımın tecrübesini ve OC ile beslediğini bildiğim için yazdım![]()
Knk kaç k ya diziyon pc yi bide nerden diziyonRx580 ekran kartı na ryzen 5 2600 darboğaz yaparmı
Bence bu ekran kartıyla bu işlemci birbirileri için yaratılmışlar darboğaz imkansızRx580 ekran kartı na ryzen 5 2600 darboğaz yaparmı
yani kulaktan dolma değildi benimki de benim de yaşamış olduğum bir şeydi sonuç olarak fakat haklı olduğunu düşünüyorum bu konuda tekrardan kusura bakma dostumKulaktan dolma bilgi ile suçladın ya beni ondan dedim ben kardeşim kullandığım ve testini yaptığım şeyi bana sen kullanmadan savunuyorsun ve kulaktan dolma bilgi diyosun ya heh ondan ben açıkladım sana kendimi. Rtx 2070 kullanıyorum kendim beslemiyor yani ötesi yokfaydalı olmuştur umarım iyi forumlar
Rx580 ekran kartı na ryzen 5 2600 darboğaz yaparmı