Neler Yeni

RX580 ETH Mining OC İle En Fazla 11.8 MH/S Alıyor

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Kaç tane 580 var elinde ? Mining için kaç tane kullanıyorsun ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Çok fazla alakalı değilim büyük şeyler peşinde değilim yani evdeki bilgisayarımda yapmaya çalışıyorum.

Dostum Pc ile olucak işler değil onlar, adamlar 50-60 tane ekran kartı ile zar zor kar edebiliyor, bu işler için minimum 150K TL civarı yatırım lazım.

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
Dostum PC ile olucak işler değil onlar, adamlar 50-60 tane ekran kartı ile zar zor kar edebiliyor, bu işler için minimum 150K TL civarı yatırım lazım.
merak ettim de ne gibi bir işlemle btc falan üretiliyor yani ne yaparak sadece fan döndürmüyorlar herhalde ? :D

LyviasTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Samet Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum PC ile olucak işler değil onlar, adamlar 50-60 tane ekran kartı ile zar zor kar edebiliyor, bu işler için minimum 150K TL civarı yatırım lazım.
bunlar pc ile de olabiliyor anormal olan benim pc galiba ekran kartının markasından kaynaklanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

merak ettim de ne gibi bir işlemle btc falan üretiliyor yani ne yaparak sadece fan döndürmüyorlar herhalde ? :D
btc sadece pc ile olmuyor artık adı aklıma gelmedi şimdi bir makine var sadece onla kazılabiliyor fakat altcoin ler öyle değil pc ye yüklediğin programla kazılabiliyor

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
bunlar PC ile de olabiliyor anormal olan benim PC galiba ekran kartının markasından kaynaklanıyor.

btc sadece PC ile olmuyor artık adı aklıma gelmedi şimdi bir makine var sadece onla kazılabiliyor fakat altcoin ler öyle değil PC ye yüklediğin programla kazılabiliyor
kişisel pc lerde yapılması zarar olmaz mı ? ve donanımı bozmaz mı?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,309
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ekran kartın radeon ayarlarından bilgi işleme ayarlı mı? Ben RX590 ile modlamadan düz sadece bilgi işlem seçerek 24.8MH kasıyordum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,309
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
o ne oluyor hocam açıklar mısın
Ekran kartları genel/tüm ayarlardan GPU iş yükü ayarını Ekran kartları yerine bilgi işlem yaparsan en az 19-22 falan olur.
1597357315939.png

LyviasTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Samet Karadağ
Ekran kartları genel/tüm ayarlardan GPU iş yükü ayarını Ekran kartları yerine bilgi işlem yaparsan en az 19-22 falan olur.
Alıntıyı görüntüle
ya hocam allah razı olsun senden ben sana dua bile ederim bilip bilmeden yazanlar falan oluyor ama cidden senin dediğin oldu

Alıntıyı görüntüle
26 ile kazıyorum allah razı olsun

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,309
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ya hocam allah razı olsun senden ben sana dua bile ederim bilip bilmeden yazanlar falan oluyor ama cidden senin dediğin oldu

26 ile kazıyorum allah razı olsun
Ne demek. Her zaman.

Top Bottom