RX580 i310100F iyi mi

2.el sıfır karışık 10000 TL ye güzel sistemler toplaya biliyorsun a520 anakart ryzen 5 5600 gtx 1660 ti veya rtx 2060 16gb 3600mhz ram 256gb veya 512gb ssd 500 600 TL yede güzel bir kasa bulursun anakartı ve ssd yi sıfır almanı tavsiye ederim ekran kartı icinde facebookta GWT diye grup var ordaki satıcılar güvenilir satıcılar ordan ekran kartı alabilirsin
aile destekli aldigim icin oyle toplara cok giremiyorum hocam. yakindaki kurulu kasalara daha sicak bakiyolar

Ekran kartı takilana kadar 4 5 ay fps oyunlarında zaman geçirir ikinci el ekran karti taktığında güncel kalmış olur rx 580 i mi savunuyorsun burada
adamın fazla bütçesi yok dedigim sistemi alması yerine biraz pazarlık yapıp daha ucuza onu alabilirim parası oldugu zaman o sistemi satıp daha güncel bir sistem alabilirim 5600g 5500 gücünde önbellek tarafından zayıf 5600g 5600 gücüne ulaşamıyor

butcemi asiyor hocam ama elinize saglik yine de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gta valo cs forza fifa klasik guncel oyunlar hocam herkesin oynadigi
Hocam o pc ye para verilmez attığım apu islemci tek başına fps oyunlarında geçiyor rx 580i

butcem 10.000 TL oyun icin bilgisayar ariyodum
16 gb ram, i3 10100f, rx580 8 gb, 256gb m2ssd+ 1 tb hdd bilgisayar buldum. yarin almaya gidecegim alinir mi bana mantikli geldi sormak istedim
bu sistem seni daha cok götürürü dostum pc de bir sorun yoksa eğer arakdaslarımda Rx 570 var bazı oyunlar hariç oynuyamadığı oyun yok neredeyse..

Ekran kartı takilana kadar 4 5 ay fps oyunlarında zaman geçirir ikinci el ekran karti taktığında güncel kalmış olur rx 580 i mi savunuyorsun burada
kardeşim adamın fazla bütcesi yok dedigin sistemi almak yerine rx580 li sistemi alabilir dhaa fazla performans verir güncel sisteme geççegi zaman satıp daha iyisini alabilir b450 anakart eski bir anakart 520 daha güncel bir seri 5600g zaten 5500 gücünde 5600 le arasında çok fark var önbellek anlamında zayıf bence çok zor durumda olmadıkça 5600g alınmaz alınmamalıda

bu sistem seni daha cok götürürü dostum pc de bir sorun yoksa eğer arakdaslarımda Rx 570 var bazı oyunlar hariç oynuyamadığı oyun yok neredeyse..
yani benim amacimda o hocam. gotursun oyunlari rahat acsin yeter. depolamasida iyi olunca sicak baktim. sonucta core 2 quad gt1030lu sistemden gecicem bayagi rahatlarim diye dusunuyorum

kardeşim adamın fazla bütcesi yok dedigin sistemi almak yerine rx580 li sistemi alabilir dhaa fazla performans verir güncel sisteme geççegi zaman satıp daha iyisini alabilir b450 anakart eski bir anakart 520 daha güncel bir seri 5600g zaten 5500 gücünde 5600 le arasında çok fark var önbellek anlamında zayıf bence çok zor durumda olmadıkça 5600g alınmaz alınmamalıda
apuya sicak bakamiyorum bende

5600g gt 1030 gücünde amd tarafındada rx 450 ye denk rx580 gtx 1650 ye denk
1030 gorunce bayilasim geldi benden uzak allaha yakin o gucte ekran kartlari

yani benim amacimda o hocam. gotursun oyunlari rahat acsin yeter. depolamasida iyi olunca sicak baktim. sonucta core 2 quad gt1030lu sistemden gecicem bayagi rahatlarim diye dusunuyorum
bence o sistemi biraz pazarlık yapıp al 9000 tl 8500 tl arası 5600g alırsan gene gt1030 gücü alırsın

dediğim gibi fiyattan biraz daha kırpmaya çalış olmadı al yani günümüz şartlarında iyi bir sistem..

bence o sistemi biraz pazarlık yapıp al 9000 TL 8500 TL arası 5600g alırsan gene gt1030 gücü alırsın
valla gram indirecek gibi durmuyor hocam zaten cevremde buldugum tek kasa bu indirmesede zoruma gitmiyo.

o sistemin yanında gelen anakartın modeli ne
gigabyte i7 10. nesil destekli analart yazmis modeli belirtmemis yarin bakicaktim ona bende

valla indirmiyorsa hiç bulaşma zararlı çıkarsın satarken onun yerine dedigim 2.el parçaları al bir bilgisayarcıda 200 300 tl ye toplatırsın

Geri