babapro1631
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
sarı site??Onu 2. El sarı siteden veya nereden bulabilirsen. Yakınından başka yerden bak işte. Buraya atarsın yorum yaparız.
sarı site??Onu 2. El sarı siteden veya nereden bulabilirsen. Yakınından başka yerden bak işte. Buraya atarsın yorum yaparız.
Bana max 12k monitör dahil full kasa dizebilirmisin?Onu 2. El sarı siteden veya nereden bulabilirsen. Yakınından başka yerden bak işte. Buraya atarsın yorum yaparız.
bünyamina efsane sistem yapmış onu dinle daha iyisini yapamazsın zatenBana max 12k monitör dahil full kasa dizebilirmisin?
iyide dostum ekran kartı yok 2. elde pek istemiyorum Sorun çıksa İade edemezsinbünyamina efsane sistem yapmış onu dinle daha iyisini yapamazsın zaten
yahu hocam alacagınız ekran kartı fiyatına 2.elde temiz kart alırsın zaten 4000 tl veriyorsun rx 580 dedigin kart çıkalı neredeyse 7 yıllık kart 7 yaşında bir karta 4000 tl anormal fayiş haberiniz olsun eger bu tarz takıntınız varsa sizin için en iyisi 2.el temiz xbox series s alıp birde gamepass ultimate alıp devam edebilirsiniz.iyide dostum ekran kartı yok 2. elde pek istemiyorum Sorun çıksa İade edemezsin
buna bir bakarmısınızyahu hocam alacagınız ekran kartı fiyatına 2.elde temiz kart alırsın zaten 4000 tl veriyorsun rx 580 dedigin kart çıkalı neredeyse 7 yıllık kart 7 yaşında bir karta 4000 tl anormal fayiş haberiniz olsun eger bu tarz takıntınız varsa sizin için en iyisi 2.el temiz xbox series s alıp birde gamepass ultimate alıp devam edebilirsiniz.
buna bakarmısınOnu 2. El sarı siteden veya nereden bulabilirsen. Yakınından başka yerden bak işte. Buraya atarsın yorum yaparız.
Pahalı bu ürün. Bu fiyata 6600xt alınır hatta 6650xt bile alınabilir. Bunlara da bak bu fiyata bulabilirsin.buna bir bakarmısınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
buna bakarmısın
rizedemi yaşıyorsunuz sizbuna bir bakarmısınız
buna bakarmısın
trabzonrizedemi yaşıyorsunuz siz
Sen bakabilecekmisin ama rize veya trabzonda olsun uzak yerlere gidememPahalı bu ürün. Bu fiyata 6600xt alınır hatta 6650xt bile alınabilir. Bunlara da bak bu fiyata bulabilirsin.
trabzon
Sen bakabilecekmisin ama rize veya trabzonda olsun uzak yerlere gidemem
param güvende olursa bozuk parça yollayamazmıparam güvende ilede alabilrisiniz sahibinden pram güvende olayını araştırabilirsiniz
param güvende ilede alabilrisiniz sahibinden pram güvende olayını araştırabilirsiniz
Pahalı bu ürün. Bu fiyata 6600xt alınır hatta 6650xt bile alınabilir. Bunlara da bak bu fiyata bulabilirsin.