Merhaba budan birkaç gün önce çift monitor kullanıyordum sonrasında çıkarttım ve tek monitöre geçiş yaptım, geçtiğim günün akşamı oyun oynarken 150 FPS aldığım oyun bir anda 9 FPS sabitlendi bir süre sonra ekran kapandı geldi. AMD hata raporu verdi. Driverden kaynaklı olduğunu düşünüp hiç beklemeden bilgisayarıma komple format atıp Windows 11'e geçtim, driver ve uygulamalarımı kurduktan sonra Google'dayken ekran böyle oldu;
Sadece bir kısmı ve ekran kapandı geldi AMD hata raporu çıktı. Sonrasında uygulama kurmaya devam ederken bir anda mouse imleci 2 3 saniye geriden, klavye geriden gelmeye başladı 5 6 saniye boyunca böyle oluyor. Rahatlayınca düzeliyor gerçekten çok sinirim bozuldu. Sizce sorun neden kaynaklı?
Bazen sekmeler arası geçiş yaparken yine donuyor ve mouse geriden hareket ediyor takılıyor kasıyor.
Örnek okarak LOL oynarken oyun kasmaya başladığında bazı efektler kafayı yiyor attığım resimdeki gibi oluyor mesela Nunu karaktetinin topu aynı bu şekilde gözüküyor.
Sistem:
Intel i3 10105F.
MSI RX 580 8 GB.
16 GB RAM.
Rampage 600W PSU.
Sadece bir kısmı ve ekran kapandı geldi AMD hata raporu çıktı. Sonrasında uygulama kurmaya devam ederken bir anda mouse imleci 2 3 saniye geriden, klavye geriden gelmeye başladı 5 6 saniye boyunca böyle oluyor. Rahatlayınca düzeliyor gerçekten çok sinirim bozuldu. Sizce sorun neden kaynaklı?
Bazen sekmeler arası geçiş yaparken yine donuyor ve mouse geriden hareket ediyor takılıyor kasıyor.
Örnek okarak LOL oynarken oyun kasmaya başladığında bazı efektler kafayı yiyor attığım resimdeki gibi oluyor mesela Nunu karaktetinin topu aynı bu şekilde gözüküyor.
Sistem:
Intel i3 10105F.
MSI RX 580 8 GB.
16 GB RAM.
Rampage 600W PSU.