ankaralı97
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 283
acil satmam lazım hızlı satabileceğim siteler nelerdir?
letgo ve sahibinden hariç
Technopat 2. El kategorisiacil satmam lazım hızlı satabileceğim siteler nelerdir?
nasıl biryer orası hızlı satılır mı?Technopat 2. El kategorisi
letgo koydum ya çok az söylüyorlar veya gerçek alıcı yokBaşka biyerde satamassın o zmaan.
Letgo en hızlısı
Sahibinden olabilir.nasıl biryer orası hızlı satılır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
letgo koydum ya çok az söylüyorlar veya gerçek alacı yok
Çektiğin fotoğrafa bağlı,önemsiz çektiysen kimse almaznasıl biryer orası hızlı satılır mı?
Hızlı satılır mı orası fiyatınıza bağlı ama gerçek alıcı çıkar ondan emin olunnasıl biryer orası hızlı satılır mı?
her yerini çektim yandan önden arkadan kasa içinde ve kutularını ama 3 günde çok kişi baktı ama yazan yokÇektiğin fotoğrafa bağlı,önemsiz çektiysen kimse almaz
Kartın yanında küçük hediye gibi bişey verin insanların dikkatini çekerher yerini çektim yandan önden arkadan kasa içinde ve kutularını ama 3 günde çok kişi baktı ama yazan yok
Heryerini çekmen önemli değil,net çekmen düzgün çekmen önemli.her yerini çektim yandan önden arkadan kasa içinde ve kutularını ama 3 günde çok kişi baktı ama yazan yok
nasıl ilan vericem aradım bulamadım konu oluştur yazısı çıkmıyorHızlı satılır mı orası fiyatınıza bağlı ama gerçek alıcı çıkar ondan emin olun
Ne kadardır üyesiniz foruma bir süre üye olmanız lazım 2. El kategorisi içinnasıl ilan vericem aradım bulamadım konu oluştur yazısı çıkmıyor
en az 4 ay vardırNe kadardır üyesiniz foruma bir süre üye olmanız lazım 2. El kategorisi için
normalde 1,5 yıllık var hesap ama yazım kurallarına uymadığından 7 uyarı sonra kapatıldıNe kadardır üyesiniz foruma bir süre üye olmanız lazım 2. El kategorisi için