RX6600 alanlar memnun musunuz ?

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,306
Forumda aktif olanlar bilir.Bu aralar rx6600 fiyatında ötürü popülerlik kazanmış bir kart oldu Konusu bir çok kez açıldı.

Şimdi soruya gelelim ;

Kartı alma sebebiniz ?

Kartın - yönlerini ve + yönlerini yazın.

Yaşadınız sorun (Sürücü sorunları) vs. varsa anlatmanız

Konuyu açmamın sebebi :

Popüleşmiş bir kart olduğu için en azından forumda diyebilirim.
Kartı Almayı düşünenler için rehber gibi olsun dedim

bende yok ama şuan TR şartları içindeki en F/P kart

Forumda aktif olanlar bilir.Bu aralar rx6600 fiyatında ötürü popülerlik kazanmış bir kart oldu Konusu bir çok kez açıldı.

Şimdi soruya gelelim ;

Kartı alma sebebiniz ?

Konuyu açmamın sebebi :

ben kullanıyorum her oyunu yüksek ve ultrada oynatıyor memnunum. ilk aldığım zamanlar yazılım sorunları vardı şuan 10 numara kart

Düşünmeden alınacak kartların başında geliyor bende 6600xt var arkadaşımda 6600 ikimizde son derece memnunuz, full kalite en son çıkan oyunları dahi çok rahat oynatıyor

3 aydır kullanıyorum MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8G 8GB GDDR6 128Bit DX12 modeli kartın eksi yönleri msi yazılımı fanları 88 rpm den devreye sokması bunu elle ayarladım sorunsuz sessiz çalışıyor. Bir diğer şikayetim de başlarda wattman veriyordu güncelleme ile düzelttiler 2 aydır wattman almadım hiç. Artı yönleri 100 watt maksimum elektrik tüketiyor dünyanın en verimli tüketime göre peformans modeli deniyor. (tüm 6600ler) Bu sayede 52 dereceyi geçmiyor kart tam yükte. 2060 dan daha verimli FSR olan oyunlarda açıyorum 30 40 fps etkiliyor fiyatına göre az yakar çok kaçar.

Memnunum asus dual var bende

Şimdi soruya gelelim ;

Kartı alma sebebiniz ?

Konuyu açmamın sebebi :

Memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım az güç tükettiği için de fazla ısınmıyor buna bağlı olarak da oldukça verimli bir kart öneririm.(Bendeki Sapphire Pulse modeli.)

tek kelime F/P 2060<6600<3060.kullanmadım ama 2060 alacak kadar zengin olsaydım 6600 alırdım 3.2-3.5 arası rig çıkması xfx pulse asuslar bol

Asus Dual modelini kullanıyorum ve gayet memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,326
Üyeler
192,685
Son üye
IrResistibLe
Geri