Çözüldü✓ RX6600 GÖRÜNTÜ VERMİYOR.

Bazen bu kartlar DP 1.2 sürümünde görüntü vermiyor veya geç verebiliyor başıma gelen bir sorun. 6800XT de windows sesi gelene kadar görüntü alamıyorum. Ama o sesten sonra görüntü alabilmesi lazım
Yeni kartı sistemin tanıması vs muhabbetine biraz bekleyeyim mi sizce hocam

Yeni kartı sistemin tanıması vs muhabbetine biraz bekleyeyim mi sizce hocam
Buna gerek olmaması lazım. Sorunun driver kaynaklı olma ihtimali yok değil ama düşük siz yine de bi DDU deneyin. RX 570 driverları legacy ondan dolayı belki bir şey oluyordur

ekran kartının diğer çıkışlarını deneyin ya da tv ye takıp deneyin eger görüntü gelmezse bozuk olma ihtimali çok yüksek

Ddu ile temizledim görüntü aldım çok ilginç ama çalıştı 😁. Herkese teşekkürler arkadaşlar yardımınız için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ddu ile temizledim görüntü aldım çok ilginç ama çalıştı 😁. Herkese teşekkürler arkadaşlar yardımınız için
Ayrıca kart xfx üstündeki bios switch te yön değiştirdim oda etkili olabilir.

Muhtemelen RX 570 ile farklı driverları kullanmaları 24.9.1 legacy kullanıyor o ve RX 6600 de bu sürüme destek yok o yüzden muhtemelen görüntü alamadın AMD oldugu ve sürücü kurulu oldugu için. Güvenli modda açınca da görüntü gelirdi bu arada

Tekrar değiştirip deneyebilirsin

Geri