- En İyi Cevap
- 11
Dahası
10-15 dakika sonra gözükmesi lazım, eğer doğru düzenlediysen.dashboard da aktif çalışan 0 diyor ama şuan kazım yapıyor
10-15 dakika sonra gözükmesi lazım, eğer doğru düzenlediysen.dashboard da aktif çalışan 0 diyor ama şuan kazım yapıyor
Masrafları çıkınca kalan mı 550 TL.Bilmediğimden soruyorum.Birde kaç mh ile kazıyor rx 66007/24 çalıştıracaksan şu anki piyasa ile tahminen 550 TL civarı bir getirisi olur.
Başka yapman gereken bir şey yok, ethermine'a girip kontrol etmen yeterli.
Hayır, elektrik hariç. Lakin elektriğin ahım şahım geleceğini düşünmüyorum. 60w çekiyor zaten.Masrafları çıkınca kalan mı 550 TL.Bilmediğimden soruyorum.Birde kaç mh ile kazıyor rx 6600
Matemaskı bağlaman gerekiyor.ayrıca her ethermine a girdiğimde cüzdan bağla yeri çıkıyor o normal mi
onu da yaptım ayarlar da doğru ama hala Workers Active / Inactive kısmı 0/0 görünüyorHayır, elektrik hariç. Lakin elektriğin ahım şahım geleceğini düşünmüyorum. 60w çekiyor zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Matemaskı bağlaman gerekiyor. Alıntıyı görüntüle
0.005 eth olduğuna yatmasını istiyorsan bunu seç.
onu da yaptım ayarlar da doğru ama hala Workers Active / Inactive kısmı 0/0 görünüyor
Tamam düzeldi. Biraz geç yansıyor.bu şekilde oldu
Estağfurullah.son soru meşgul ettim bu açıkken oyun oyansam nolur
Mining için önermem, yüksek watt çekip düşük MH/S verecektir.Normal oc için bu
Normal için belirttim. Mining için daha ayarlara bakmadım.Mining için önermem, yüksek watt çekip düşük MH/S verecektir.