RX6600 ne kadar idare eder?

callsaul

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar merhaba,

am5 sisteme geçtim elimdeki işlemci, ram ve anakartı değiştirdim. Bütçem kısıtlı olduğu için ekran kartı değiştiremiyorum mevcutta rx6600 var beni ne kadar süre üzmeyecek şekilde idare edebilir?

Arkadaşlar merhaba,

am5 sisteme geçtim elimdeki işlemci, ram ve anakartı değiştirdim. Bütçem kısıtlı olduğu için ekran kartı değiştiremiyorum mevcutta rx6600 var beni ne kadar süre üzmeyecek şekilde idare edebilir?
Bende aynı durumdayım parçalar kargoda yarın gelecek r5 7500f colorful b650 patriot 16x2 ram aldım 1080pden sıkılana kadar götürür 2kya geçmek içinde yeni ekran kartı alırsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı oolsun

afmf2yide ele alıcak olursak
oyunlarda aşağı yukarı 3 3.5 yıl felan seni üzmeden götürür diye düşünüyorum
yani en son ayarlarda bu kadar gider
çünkü 8gb vrami var ileriye dönük için iyi değil
oyunlarda grafikleri kısmak durumunda bile kalabilirsin

onun dışında gündelik kullanımlar gibi şeyler için rahat 6 yıldan fazla götürür

Bende aynı durumdayım parçalar kargoda yarın gelecek r5 7500f colorful b650 patriot 16x2 ram aldım 1080pden sıkılana kadar götürür 2kya geçmek içinde yeni ekran kartı alırsınız

Hayırlı oolsun
aynı durumdayım kartlar aynı ramler aynı :D hayırlı olsun...

Arkadaşlar merhaba,

yeni işlemci ryzen 5 7500f, anakart colorful b650, 32 gb ddr5 patriot ram

aynı durumdayım kartlar aynı ramler aynı :D hayırlı olsun...
Saolun sizede
Açıkçası ilk başta r7 5700x3d alacaktım baktım fazla fark yok , daha doğrusu forumdaki arkadaşlar ayıktırdı bende dedim am4ün Nirvana’sını alacağıma am5 giriş seviye alayım ilerde yükseltme şansım olsun

Ramler bugün geldi soğutucu anakart işlemci kargoda Allah’ın izniyle yarın kuruyorum sistemi

Bide monitör aldım 20000 para gitti ama gönlüme göre bi sistem oldu

Ekler

• 51BE0817-E64B-4BBF-89AF-6418D4F6CF70.jpeg
    51BE0817-E64B-4BBF-89AF-6418D4F6CF70.jpeg
    1.3 MB · Hit: 22
Saolun sizede
Açıkçası ilk başta r7 5700x3d alacaktım baktım fazla fark yok , daha doğrusu forumdaki arkadaşlar ayıktırdı bende dedim am4ün Nirvana’sını alacağıma am5 giriş seviye alayım ilerde yükseltme şansım olsun

Ramler bugün geldi soğutucu anakart işlemci kargoda Allah’ın izniyle yarın kuruyorum sistemi

Bide monitör aldım 20000 para gitti ama gönlüme göre bi sistem oldu
aynı düşünceyle yaptım bende güle güle kullanın

aynı düşünceyle yaptım bende güle güle kullanın
Saolun sizde sorunsuz halledersiniz umarım ama dediğim gibi 1080pnin gerçek canavarı olacak sistem 2k için ekran kartı alırsınız ilerde olur biter
Bi kaç belirsiz durum var 6Ay sonra netleşip 6600ü 6kya falan verip yükselteceğim kartı veya satmak zorunda kalacağım sistemi 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,915
Üyeler
185,971
Son üye
eneskıran18
Geri