Rtx3050 kullanıyorum sizce bunu almalı mıyım taksit imkanıda olunca uygun geldi fiyatı

hocam 21k ya alınabilecek en kötü tercihlerden olur ikinci elde 6k civarına bulabiliyorsunuz bu kartı. Bunun yerine 9060xt 16 gblara bakabilirsiniz bu fiyat skalasındaRtx3050 kullanıyorum sizce bunu almalı mıyım taksit imkanıda olunca uygun geldi fiyatı
Kanka sen iyi misin gözünü seviyim 9060xt al sıfır alacaksan, bunlarda stok kalmadığı için şişik fiyat yazıyorlar enayi çıkarsa sapla geç mantığı ile devam ediyorlar alma sakın.Rtx3050 kullanıyorum sizce bunu almalı mıyım taksit imkanıda olunca uygun geldi fiyatı
Sistemin nedir kardeşimBu nasıl arkadaşlar bilmiyorum çok sağolun yardımlar için
paranı çöpe atmış olursun o fiyat ne, asla asla asla alma 9060xt alRtx3050 kullanıyorum sizce bunu almalı mıyım taksit imkanıda olunca uygun geldi fiyatı
11400f işlemciSistemin nedir kardeşim
Bunu gecen sene kullanıyordum çok iyi bir kart ben gecen sene 2.el de 5bine almıştım cok temizdi her gün keşke satmasaydim diyorumRtx3050 kullanıyorum sizce bunu almalı mıyım taksit imkanıda olunca uygun geldi fiyatı
@HacıSOFU AMD kartlar hakkında bilgi sahibi değilim ama sistem düşük kalır gibi.11400f işlemci
Rtx3050
Prime h510m-k anakart
9060xt ye karar verdim ama diğer parçalar düşük kalıcak gibi 2.el 6600xt mi alayım yoksa dğer parçaları da değiştirmek için uğraşayım mı hepsini değiştirmekte biraz masraflı olucak gibi22k ya 6600 xt mi? Ben vereyim sana 6-7k ya brom o fiyat ne öyle
9060 xt alırsın yani...